2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای دختره بودم بهم برمی‌خورد که چرا خودش نیومده چلو و رد میکردم. بابا زمان قدیم نیستیم که/:

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

من جای دختره بودم بهم برمی‌خورد که چرا خودش نیومده چلو و رد میکردم. بابا زمان قدیم نیستیم که/:

خوب هم ما مذهبی هستیم هم اونا نمیشه  یعنی دختره هم دختر سنگینیه

تجربه ای ندارم اما بنظرم اگه تو این شرایط بودم الان کاری انجام نمی‌دادم یعنی پیشنهادم اینکه فعلا از ...

خوب شما خودتو بزار جای من ک مثلا داداشت اومده بهت گفته ک از این دختر خوشم اونده میشه بری جلو بفهمی چطور دختریه؟چیکار میکردی؟

خووب همین چطوری امتحانش کنم همین میخوام چطوری بفهمم

اگه دختره زیاد تو خیابون میره 

خب دنبال جلب توجه عه

باید دید خانواده اش چجوریند

تو میتونی اگه اینستا داره فالو کنی و به یه بهونه نزدیکش بشی

مثلا مدل لباسی کیفی چیزی بپرسی یا ..

کم کم نزدیکش شو

نمیخواد سریع عمل کنی

یه قرار توی یه کافه بزار و باهم اشنا بشید اگر هردو اوکی بودن قرار خواستگاری بزاری

خوب میخوام قبل از اینکه به این جاها برسه من وارد عمل شم ک بفهمم چطور دختریه چون از قرار معلوم دختره از داداشم بدشم نمیاد  حتی نمیخوام بفهمه من خواهرشم

اگه دختره زیاد تو خیابون میره خب دنبال جلب توجه عهباید دید خانواده اش چجوریندتو میتونی اگه اینستا دا ...

موقعی ک دیدیمش با مادرش بود ک خالم با مادرش حرف زد برا خاستگاری من خودمو نشون ندادم مامانش گفت به دخترم بگین من مشکلی ندارم دختره گفت قصد ادامه تحصیل دارم 😂حس کردم خجالت کشید 

بگو سلام میخوام امتحانت کنم همکاری کن امتحان شو

ببین اگه نشناستت و همینجوری بخوای بری جلو ک خب شک میکنه ک ولی اگ دورادور همو بشناسین ک مثلا اتفاقی جاهای ک اون میره برو یا چمدونم کلاسی هرچی ک یکم بتونی صمیمی بشی مثلا بعدم اخرش ک شناختیش و حس کردی با خانوده شما جور در میادو احتمالا جواب مثبته بش بگو 

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
موقعی ک دیدیمش با مادرش بود ک خالم با مادرش حرف زد برا خاستگاری من خودمو نشون ندادم مامانش گفت به دخ ...

داداشت چکارس چندسالشه

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

باشگاهی کلاسی جایی نمیره سر  دوستی بندازی باهاش؟

به حرف اینام توجه نکن. زیرو بمشو درار. درسته میخواد زنه داداشت بشه ولی خوب یا بد بودنش تاثیر مستقیم تو زندگی شما هم داره

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*