الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جای دختره بودم بهم برمیخورد که چرا خودش نیومده چلو و رد میکردم. بابا زمان قدیم نیستیم که/:
اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نینی یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمیذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷
اگه دختره زیاد تو خیابون میره خب دنبال جلب توجه عهباید دید خانواده اش چجوریندتو میتونی اگه اینستا دا ...
موقعی ک دیدیمش با مادرش بود ک خالم با مادرش حرف زد برا خاستگاری من خودمو نشون ندادم مامانش گفت به دخترم بگین من مشکلی ندارم دختره گفت قصد ادامه تحصیل دارم 😂حس کردم خجالت کشید
به حرف اینام توجه نکن. زیرو بمشو درار. درسته میخواد زنه داداشت بشه ولی خوب یا بد بودنش تاثیر مستقیم تو زندگی شما هم داره
لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*