2777
2789
عنوان

چرا میگن کفشتونو به کسی ندین

587 بازدید | 22 پست

دختر عموم از شهرستان اومده خونه باباش امروز اومد ازم کتونی گرفت یعنی من اصن برام مهم نبود وقتی دادمش خودم رفتم براش کتونیامو در اوردم گفتم انتخاب کن اونم انتخاب کرد بعد نمیدونم واقعا بهش چی میگن من وقتی کتونی رو دادم اصن اطلاعی از این موضوع که میگن کفشتو به کسی نده نداشتم کفشمو دادم که بعد پس بده چون کار داشت یه جا برا من هم عادی بود کلن بعدش تازه تو یوتیوب بودم ویدیو پوتک درباره اون انرژی اینا حرف میزد بعد چندتا ویدیو بودن که درباره این حرف میزد لباس و کفتشونو به کسی ندین بعد من هم کفشمو بش دادم هم مانتو اداری رو چون از شهرستان زیاد با خودش لباس نیاورده حالا من با دختر عموم مشکل ندارم ولی میگن کفش و لباستو به کسی نده موفقیتو با خودش میبره از این حرفا راسته؟

اخه نمیشه تصادفی پیش اومده باشه چون همین سه ساعت پیش با دختر عموم خدافظی کردم کفشمو برد بعد دو ساعت همه جا نوشنه بود کفشتونو به کسی ندین دارم میترسم

خرافات#  

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا چقدر خرافات 

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
شنیدم میگن حلقه اونو ندید به کسی دست کنه مخصوصا کسی که جدا شده. بعدشم کفش کسی رو بپوشی میگن باهاش دع ...

وا چه چیزا 

عزیزم به چیزایی که علم ثابت نکرده دامن نزنید 

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
شنیدم میگن حلقه اونو ندید به کسی دست کنه مخصوصا کسی که جدا شده. بعدشم کفش کسی رو بپوشی میگن باهاش دع ...

گاش واقعا یا خرافات باشه یا فقط دعوا بیفته اخه میترسم واقعا وایب منفی طرف بیفته تو زندگیم

مزخرفه وخرافات

لباستونو یا کفشاتونومیگن ندید چون سرش دعا میگیرن

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻