2777
2789
عنوان

بارداری

180 بازدید | 21 پست

سلام خانما اگه آخر دوره تون باشه و علائم بارداری داشته باشین (در حال اقدام برای بارداری بودم و دو روز مونده به موعدم) مسافتی که با ماشین میشه ۲ ساعت و خورده ای باشه رو می رید؟

یعنی رفت و برگشت مثلا بشه ۵ ساعت

احتمالش هست که اگه نطفه تشکیل شده باشه سقط بشه؟🥺

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلوم نیس الان بارداری یا نه دوم هیچ اشکالی نداره

پس چرا همش میگن خانمای باردار سفر نرن؟

آخه من خیلی منتظر نی نی ام🥺

میشه برا مادر شدنم یه صلوات بفرستین؟💚 اگرم بهم‌ بگی که صلوات فرستادی کلی دلگرمم میکنی و بهم آرامش میدی...❤️‍🩹
اولین بارداری تونه؟

اگر خدا بخواد واقعا باشم🥺 بله

دوستم آزمایش بارداری داد و مثبت بود با هواپیما مسافرت رفت تازه دوقلو هم باردار بود

ای جانم خدا براش نگه شون داره❤️

منم هفته پیش سفر رفتم با هواپیما، ولی منتها خیلی نشستم وقتی رسیدم کمی خونابه دیدم ، خودم فهمیدم بخاطر این بود که زیاد نشستم، شما سعی کن بین راه چندتا توقف داشته باش کمی راه برو، به ازای هر یه ساعت یه توقف

منم هفته پیش سفر رفتم با هواپیما، ولی منتها خیلی نشستم وقتی رسیدم کمی خونابه دیدم ، خودم فهمیدم بخاط ...

ان شالله ممنونمم عزیزم❤️