2777
2789
عنوان

شوهرمو نمیتونم ول کنم‌

301 بازدید | 14 پست

نه اونقدر بده که رهاش کنم دلش مهربونه تو موقعی که عصبی نیست کمکم میده برام کادو میخره بهم پول میده تفریح میبرم مظلومه اگه خسته باشم غذا از بیرون میگیره تو مهمونی میگه غذا از بیرون میخرم تا تو تو زحمت نیفتی غذا درست کنی کاری به پولی که بهم میده نداره محدودم نمیکنه تو بیرون و لباسو ارایش 

ولی 

نه اونقدر خوبه که ازش راضی باشم 

مثلا وقتی عصبی باشه فحشو دعوا و تحقیرداره 

رابطه ام هم بام نداره خیلی سرده از رابطه  بخواد گیر بده اینقدر عیبو بهانه میاره ادمو دیوونه میکنه حتی اگه من سکوت کنم بدترین ادم  میشه بی رحم و زورگو و فحاش 

نه دلم میاد ولش کنم چون بچمو خیلی دوس دارم خودشم قلبا ادم مهربونیه فقط تمام صفات بدو موقع عصبانیت داره نه دلم میاد  باهاش زندگی کنم

درکت میکنم 

ببین اگر مثلا هفته ای یکبار عصبانی میشه سعی کن روزهای خوبتون و طولانی تر کنی و مثلا فاصله عصبانیتش بشه دو هفته یکبار 

در مورد رابطه هم بین میتونی شرایطی که براش آرامش داره فراهم کنی آخه بدون رابطه قطعا خیلی مشملاتتون بیشتر میشه

درکت میکنم ببین اگر مثلا هفته ای یکبار عصبانی میشه سعی کن روزهای خوبتون و طولانی تر کنی و مثلا فاصله ...

ببین ممکنه دو هفته لی یه بارم دعوانشه ولی وقتی میشه خیلی وحشتناک تو روحیم تاثیر میذاره خیلی حالم بد میشه و به همش به جدایی فک میکنم رابطه نداریم و از هم سرد شدیم خیلی اصلا به همدیگه حس نداریم کاملا خنثی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین ممکنه دو هفته لی یه بارم دعوانشه ولی وقتی میشه خیلی وحشتناک تو روحیم تاثیر میذاره خیلی حالم بد ...

اینکه بچه داری خیلی سخته نمی‌دونم چرا رابطه ندارید و اصلا شرایط طوری هست که بشه باز رابطه داشته باشید یا نه 

اما اگر نمیخواهی جدا بشی زندگی رو گرم کن 

من و شوهرم هر روز دعوا داشتیم هر روز 

کم کم کردم دو روز یکبار سه روز یکبار 

الان دیگه سالی یکی دوبار به هر حال خب بحث پیش میاد 

اما ببین از وی عصبی میشه چطوری بحث کمتر بالا میگیره 

اگر جدا شدن برات راحت نیست اینکارا رو امتحان کن 

وقتی محبت می‌کنه و خوبه بهش بگو توی عصبانیت هم یکم حرکت نگهدار نذار زندگیمون سرد یشه

اینکه بچه داری خیلی سخته نمی‌دونم چرا رابطه ندارید و اصلا شرایط طوری هست که بشه باز رابطه داشته باشی ...

حساسه وسواسه یهو به کوچیکترین مساعل گیر میده سر بچه سر تمیزی خونه سر چرت ترین چیزا اصلا دست خودش نیست دوازده ساله همینه شاید بتونه یه مدت جلو خودشو بگیره ولی نهایت همون میشه ۴۲سالشع 

حساسه وسواسه یهو به کوچیکترین مساعل گیر میده سر بچه سر تمیزی خونه سر چرت ترین چیزا اصلا دست خودش نیس ...

چقدر عین من هستی شرایطت فقط من تصمیم گرفتم بچه نداشته باشم که یک نفر دیگه بدبخت نشه 

به نظر من خودت میتونی شرایط و بهتر کنی 

شاید مستقیم صحبت نکنی بهار باشه 

شاید خیلییی کارا بشه بکنی و زندگیتون بهار یشه

چقدر عین من هستی شرایطت فقط من تصمیم گرفتم بچه نداشته باشم که یک نفر دیگه بدبخت نشه به نظر من خودت م ...

ببین تا تهش میریم میگه نمبخوامت فحش میده میگم نمیخوامت ازت متنفرم تا اخرش میریم میرسیم که جدا بشیم پشیمون میشیم بعد اشتی میکنیم دوتامون ذوق میکنیم همو داریم انرژیمون دو برابر میشه تا مدتی هر دومون روحیه داریم و براهم جذابیم اصلا نمیتونیم پا رو هم بذاریم و همو نداشته باشیم میدونی چطوری ؟ مثلا دیروز گفتم طلاق میرم بعد دید که تهشه و تصمیمم قطعیه گفت باشه اگه من بهت خونه و خرجی وسایل بدم بچه هم پیشت باشه نمیری ؟ من میرم که ارامشتون بهم نخوره گفتم نمیکنی گفت به ارواح خاک پدرم میکنم میرم فقط تو نرو بعذ اینو که گفت از رفتن منصرفم کرد 

ببین تا تهش میریم میگه نمبخوامت فحش میده میگم نمیخوامت ازت متنفرم تا اخرش میریم میرسیم که جدا بشیم پ ...

به خدا قشنگ عین ما البته من از وقتی مجرد بودم از بی احترامی و از اینکه می‌شنیدم زن و شوهر مثلا مدت طولانی رابطه ندارن و با هم سرد هستن میترسیدم واسه همین توی هر شرایطی سعی میکردم هم بی ادبی نکنم هم اون رابطه سر جاش باشه اگر نه ما حتی با عشق و علاقه هم ازدواج نکردیم باز شما همدیگه رو دوست دارید 

ما هم بحثمون میشه یهو شوهرم یه چیز میگه که من به خدا میرسم از عصبانیت و دیگه هیچی نمیگم فقط میگم اگه مرد هستی بیا بدون جنگ و دعوا طلاقم بده همین اونم قبلا می‌گفت برو طلاق بگیر جدیدا میگه باشه بریم منم از خدامه جدا بشیم و ....

بعد فرداش رفتارش تغییر می‌کنه 

اگه همدیگه رو دوست دارید شرایط و تغییر بدین 

اون که تلاشش و می‌کنه اما بیچاره عصبی هستش تو هم که از شرایط کلی زندگیت راضی هستی پس یکم روزای خوب رو بیشتر کنید هر جور میتونی هر جور خودت خوشحال تری و اون خوشحال تره

من معمولا میگم آدم زود جدا بشه بهتره اما زندگی تو به نظرم تنها راهش جدا شدن نیست

به خدا قشنگ عین ما البته من از وقتی مجرد بودم از بی احترامی و از اینکه می‌شنیدم زن و شوهر مثلا مدت ط ...

اخه جدا شدنم تاوان خیلی زیادی داره مثل اینکه بی پناه و اواره میشم هیچ کس پشتم نیست پول و پشتوانه ندارم خانواده ندارم بچمو از دست میدم کاش ادم با جداشدن راحت میشد ولی یه جور دیگه ادم مشکل پیدا میکنه و تاوان پس میده 

خیلی بده اینطوری .چون بچه دارید ، مشاور خوب برید .

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

منم همچین چیزی ام تقریبا ولی بچه ندارم و اصلا سرد نیست!

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

اخه جدا شدنم تاوان خیلی زیادی داره مثل اینکه بی پناه و اواره میشم هیچ کس پشتم نیست پول و پشتوانه ندا ...

بهدنظرم جدا نشو 

خونتون هم فعلا جدا نکنید 

یکم به خودتون فرصت بدید شاید شرایط بهتر شد هی بدترش نکنید 

اون رو نمیتونی تغییر بدی خودت رو که میتونی 

اول مهم این هست که دوسش داری یا نه 

بعدش دیگه همه چیز راخته

بهدنظرم جدا نشو خونتون هم فعلا جدا نکنید یکم به خودتون فرصت بدید شاید شرایط بهتر شد هی بدترش نکنید ا ...

دوسش دارم ولی رفتاراش و نبودن رابطه ازارم میده و خیلی ناراحتم