2777
2789
عنوان

کسایی که عمل زیبایی بینی کردن میشه لطفا بیاین😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 19606 بازدید | 138 پست

چه جالب.من شوهرم دوس داره دوتامونم عمل کنیم ولی من به هیچ وجه راضی نیستم.دماغمونم بد نیستا بخدا من خیلی دوس دارم.ولی اون حتی رو دماغ خودشم حساسه😐😐شوهرتو بفرس پیش شوهر من.سه سوته راضی میشه سر تاپات بره زیر تیغ😒😒😒

شاید دماغت ب صورت میاد نیاز ب عمل نباشه خودت روش حساسی والا من از هر عملی پرسیدم میگن راضین کاش زودت ...

بهش میگم جاریمو پسر عمم عمل کردن میگن مشکلی نداریم هرچی میگن میگه راستشو نمیگن کلا از عملو این چیزا میترسه میترسه مشکلی برام پیش بیاد

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جالب.من شوهرم دوس داره دوتامونم عمل کنیم ولی من به هیچ وجه راضی نیستم.دماغمونم بد نیستا بخدا من خ ...

خوش به حااالت

شوهر منم اصلا راضی نمیشه😣

یادت هست مادر؟اسم قاشق رو گذاشتی قطار ،هواپیما،کشتی   تا یه لقمه بیشتر بخورم،یادت هست مادر؟شدی خلبان ،ملوان،میگفتی بخور تا بزرگ بشی ،خانم طلا بشی،و من عادت کردم هرچیزی رو بدون اینکه دوست داشته باشم قورت بدم حتی بغض های نترکیدم رو.
خب به دکترت بگو یه حوری عمل کنه که انگار طبیعیه سر بالا نباشه 

اگه شوهرم راضی بشه بقیشو خودم ۰ل میکنم

وای نگو که منم از ترس همین مشکلات تنفسی تا در اتاق عمل رفتم و برگشتم!!

تقریبا ۹۰٪کسایی که عمل کردن از تنفس بعد عمل شکایت دارن البته منظورم با اونایی که قبلش مشکلی نداشتن مثل انحراف شدید یا پولیپ

منم مشکلی ندارم الان ولی فکر اینکه بعد عمل نتونم درست نفس بکشم باعث شد از خیرش بگذرم ولی هنوزم دلم عمل میخواد  

هزینه عمل بینی چه قدر هست ؟؟

بستگی به دکترت داره ولی فکر نمیکنم شش هفت تومن کمتر باشه

وای نگو که منم از ترس همین مشکلات تنفسی تا در اتاق عمل رفتم و برگشتم!! تقریبا ۹۰٪کسایی که عمل کردن ...

چه طور واقعا تونستی تا اونجا پیش بری برگردی؟