2777
2789
عنوان

کسایی که عمل زیبایی بینی کردن میشه لطفا بیاین😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 19606 بازدید | 138 پست
نه عزیزم در اون حد نیستم قابل تحمله 😃😃😃😃😃

خب چرا میخوای صورتتو از حد طبیعی در بیاری 

وقتی بینیت زشت نیست؟

کاری به همسرت ندارم

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دماغ عملی هارو نشون شوهرت بده بگو ببین چه قدر دماغاشون خوشگله هی نشونش‌بده تا راضی شه 

میگه من از قیافه مصنوعی بدم میاد😢

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
کی‌گفته همه پشیمونن من که نیستم شاید می خواد پولشو نده

نه عزیزم اصلا پولش دست خودمه

اگه پزشکت خوب باشه و به سلامتیت آسیب نزنه خوبه. حتی بعضیا بعد از عمل مشکل تنفسشونم حل میشه 

دلتنگم ... برای آرامشم حضرت عباس رو صدا کنید و یک صلوات بفرستید.‌مرسی دوستانم❤❤❤
خب چرا میخوای صورتتو از حد طبیعی در بیاری  وقتی بینیت زشت نیست؟ کاری به همسرت ندارم

خب خودم دوس دارم تجربش کنم دلم موخاد وااااقعاااا

من از نظر تنفسی مشکل دارم اطرافیانمم 

مشکل ابریزش بینی ک هممون داریم حالا نمیگم ی عده ای اینطور نیستن

من پشیمونم از دکترم ولی راضیم باز دماغم افتضاح بود الان اعتماد ب نفسم بیشتره

اگه پول قلمبه داری اصرار کن پیش هر دکتری نرو

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
میخام ببینم کسایی که عمل کردن واقعا مشکلات تنفسی دارن یا نه

من مشکل تنفس ندارم عزیزم خیلی هم راضیم اما بستگی به دکترت داره که بتونه خوب عملت کنه یکی از دوستام بعد از عمل خیلی اذیت میشه

اگه پزشکت خوب باشه و به سلامتیت آسیب نزنه خوبه. حتی بعضیا بعد از عمل مشکل تنفسشونم حل میشه 

پزشک خوب میشه معرغی کنید

خب خودم دوس دارم تجربش کنم دلم موخاد وااااقعاااا

خیلی چیزها دل ادم میخواد ببین چی برات بهتره

بازم بشین درست فکر کن ببین چی برات خوبه

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤
من مشکل تنفس ندارم عزیزم خیلی هم راضیم اما بستگی به دکترت داره که بتونه خوب عملت کنه یکی از دوستام ب ...

دکتر شما کی بوده؟

شاید دماغت ب صورت میاد نیاز ب عمل نباشه خودت روش حساسی والا من از هر عملی پرسیدم میگن راضین کاش زودتر انجام داده بودن 

بستگی ب دکترت داره خب وقتی دکتر خوب بری خوب نتیجه بهتری میگیری و راصی تری اونایی ک پشیمونن دکتر خوب نرفتن 😊

بهش بگو میخوام برم برات خوشکل کنم 😄 بگو اینقد بعد از عمل عوض میشم ک نگو 😍😍😍 

دخته جنوبوم 😆😄
خیلی چیزها دل ادم میخواد ببین چی برات بهتره بازم بشین درست فکر کن ببین چی برات خوبه

عمل مماخ😁😁😁😁😁

پزشک خوب میشه معرغی کنید

تهران دکتر حاتمی خیلی کارش خوبه . باید خودتم بری مطبهای پزشکا بشینی و بیمارای عمل شدشون رو ببینی. عملای یک ماهه تا یک ساله که ببینی مدتی بعد از عمل چطوریه بینیشون. 

دلتنگم ... برای آرامشم حضرت عباس رو صدا کنید و یک صلوات بفرستید.‌مرسی دوستانم❤❤❤