2777
2789
عنوان

دکتر گفته شب ها به بچه شیر نده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 39 پست
غذا نمیخوره که در حد دو سه لقمه امروز دکتر گفت شیر خشک رو شب ها قطع کن به شیر خیلی وابسته شده اول مز ...

بسه دیگه ایناشکمشون کوچیکه مثل بچه گنجشک ذره ذره بایدبذاری دهنشون یاکوچولو کوچولو توظرف تاخودش بخوره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلنم شیر پاستوریزه بهش نمیدم. از ۵/۶ ماهگی نه میخواستم براش فرنی درست کنم با شیر محلی درست میکردم. ...

خوبه پس والا شهر ما شوهرم شیر باز خرید جوشندم بزارم یخچال بعد خراب شده بود چند بار اینطوری شد دیگه گفتم نخر پول تو مرزی دور

خوبه پس والا شهر ما شوهرم شیر باز خرید جوشندم بزارم یخچال بعد خراب شده بود چند بار اینطوری شد دیگه گ ...

خب چجوری جوشوندی؟؟ شیر محلی یه دهفته تا نزدیک ۱۰ روز تو یخچال میمونه.

اصل جوشوندن اینجوریه که بریزیش تو یه دیگ خیلی تمیز و شعله زیاد کنی تا جوش بیاد، وقتی که جوش اومد قبل از اینکه سر بره شعله رو متوسطِ رو به کم میکنی و میذار ۲۰ تا ۲۵ دقیقه جوشِ ریز بخوره. من اینجوری میجوشونم

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

خب چجوری جوشوندی؟؟ شیر محلی یه دهفته تا نزدیک ۱۰ روز تو یخچال میمونه.اصل جوشوندن اینجوریه که بریزیش ...

آره جوشندم دیدم دلمه دلمه زد و بریده بریده شد دیگه از لبنیاتی شیر نخریدیم

آره جوشندم دیدم دلمه دلمه زد و بریده بریده شد دیگه از لبنیاتی شیر نخریدیم

خب یا شیرش از قبل خراب بوده یا ظرفت تمیز نبوده. حتما باید ظرفشو قبل ار جوشوندن خوب بشوری لکه ی غذایی چیزی روش نباشه. اوردی هم خونه نذار بمونه زود بجوشون

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

خب یا شیرش از قبل خراب بوده یا ظرفت تمیز نبوده. حتما باید ظرفشو قبل ار جوشوندن خوب بشوری لکه ی غذایی ...

شیرش خراب بوده چند بار خریدیم هیچ کس شیر باز نمیخوره میمونه میمونه میترشه

یکسالشه

اوووو یکسالشه نگرانید فشارش بیفته؟؟ نگران نباشید. بزرگ شده دیگه. الان یه سری منابع میگن بنا به وزن بچه از ۴ ماهگی هم حتی میشه قطع کرد.

هورمون رشد بچه‌ها از ۱۲ به بعد ترشح میشه و بهتره یکسره بخوابه. واسه خودش خوبه. هم آرامشش بیشتر میشه هم به رشدش کمک میکنه.

منم در تلاشم قطع کنم. پسرم ۷ ماهشه.

✌️ ما زنده به آنیم که آرام نگیریم ✌️