2777
2789
عنوان

دکتر گفته شب ها به بچه شیر نده

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستشو بخوای اولین باره میشنوم بازم تحقیق کن پیش یه دکتر دیگه ببرش از اونم بپرس

من خیلی وقته تحقیق کردم همه جا میگن به بچه شیر شب ندید مجبورم به خاطر خودش چون هیچی نمیخوره تو طول روز فقط شیر میخوره

من که بچه هام روتا۲سالگی شیردادم تازه یکیشونم بدغذابود

من خودم شیرم کمه سیر نمیشه مجبورم شیر خشک شب ها بدم شیر خشک هم فایده نداره بهش شیر پاستوریزه بدم بهتر از شیر خشکه

بچه ی من از ۴ ماهگی دیگه خودش بیدار نشد برای شیر شب. هرکاری میکردم شیر نمیخورد. بردمش دکتر گفت کاریش نداشته باش بذار بخوابه، بذار از گرسنگی بیدار بشه نه اینکه به زور بیدارش کنی.

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏

چجوری بهش غذا میدی من خودم ذره ذره ازغذای سفره شروع کردم

غذا نمیخوره که در حد دو سه لقمه امروز دکتر گفت شیر خشک رو شب ها قطع کن به شیر خیلی وابسته شده اول مزه شو فهمید نخورد ولی بعدش خورد

اصلنم شیر پاستوریزه بهش نمیدم. از ۵/۶ ماهگی نه میخواستم براش فرنی درست کنم با شیر محلی درست میکردم. الانم شیر محلی میریزم تو شیشه بهش میدم گاهی.

اگه درمان پسوریازیس رو میدونی لطفا کمکم کن🙏