2777
2789

باید خودت باشی و خودت باید خودت گلیم خودتو از اب بکشی الان ک دارم اینارو میگم‌خیلیا درک نمیکنن...دلم خیلی گرفته دلم میخواد یکی یاشه بشینم از کل زندگیم براش بگم‌بگم‌ چقد سخته طاقت اوردن . کاش میتونسم دردم بگم کاش یکی بود گوش کنه

الهم عجل لولیک الفرج❤️الهم ارزقنا کربلا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم گاهی وقتا میگم شاید خدا صدامو نمیشنوهیکیو میخوام که وقتی حرف میزنم جوابم بده

دوباره بخونش ایه اشو یادم نیست سرچ کن☺️ خیلی وقتها دلم گرفته پیش کسی درد دل کردم باورت میشه‌ به گوشم رسید پشت سرم به مشکلاتم میخندن الان فقط با خدا دردو دل میکنم قربونش برم صبرش زیاده ولی مشکلاتم حل میشه بلاخره

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍