2777
2789

سلام
 من سه تا خواهر دارم من خودمم هم 21سالمه بعدی میره کلاس دهم اون یکی میره چهارم اون یکی هم میره دوم یکی هم تو راهی داریم 

وضعیت مالی پدرم هم زیاد خوب نیست اما خو خداروشکر محتاج کسی نیستیم
اون خواهرم که میره کلاس دهم برا خلاف ما سه تا دیگه هیلی پر توقع هست و هر چی ببینه میخواد خیلی هم اخلاقش بده اصلن شعور و شخصیت نداره تیکه کلامش به توچه به تو ربطی نداره و دلم میخواد دوست دارم و ایناست
کسی هم زورشو نداره از هیچکی هم نمیترسه  بر خلاف ما سه تا دیگه
بعد..... 

تا اینجا با اخلاق خواهرم آشنا شدید بقیشو پست بعدی میزارک که خسته نشید 

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

الان خواهرم میگه گوشی میخوام دست گذاشته رو یه گوشی هفت میلیونی که پدرم در توانش نیست براش بخره با این حال بازم سه و نیم براش جور کرده ولی خواهرم خیلی عجله داره و گوشی میخواد ( دوست پسرو و اینا نداره خداروشکر )

بعد از یه طرف هم امسال میره دهم رشتش هم تجربیه امتحانات که نهایی هست و باید برا کنکور بخونه من خودم خواهرمو بزرگ کردم اگه گوشی بگیره دستش دیگه قید درس و مدرسه رو میزنه

خیلی دلم براش میسوزه چون داره ایندشو تباه میکنه

من خودم هم 2میلیون پس انداز دارم بهش میگم منم پولمو بهت میدم بیا با پول ها خودت برو یه تکه طلا بخر بعد که خواستی بری دانشگاه بفروش بده گوشی بخر

اما گوش نمیده شروع میکنه به داد و قال کردن و دیونه بازی و حمله میکنه سمت من و تا میتونه میگیرم زیر کتک یا حمله میکنه به مامانم که اونم بنده خدا بار شیشه داره یا اون خواهرامو اذیت میکنه

خواهرانه کمکم کنید چطوری از سرش بنداز این جریان گوشی خریدنو و رازیش کنم که پولش رو ببره کلاس یا کانون یا طلا بخره حتی حاضرم پول خودم رو هم تقدیمش کنم اما در راه درست

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی چی کسی زورشون نداره یعنی پدر مادر لوسش میکنن؟

نه  اصلن خودش همین حوریه

عزیزم شرایطتتون خیلی سختهولی دیگه سنش اون قدری کم نیست به بگی گوشی نمیخوادبرای همون درس و .. عم میخو ...

نه واسه درس نمیخواد

میدونم آخه میگی زورمون بهش نمیرسه انگار منظورت زور جسمی هست و گرنه چند بار که تو روش وایسید کار درست ...

کلن از هر نظر زورمون بهش نمیرسه

کلن از هر نظر زورمون بهش نمیرسه

خجالت بکش خواهر شما 21 سالته چجوری میزاری یه بچه کتکت بزنه من کسی جرئت نداره بهم بگه بالا چشمت ابرو چجوری آخه آدم آنقدر ضعیف میشه بچه است که باشه وقتی احترام نمی‌فهمه باید یادش داد

خجالت بکش خواهر شما 21 سالته چجوری میزاری یه بچه کتکت بزنه من کسی جرئت نداره بهم بگه بالا چشمت ابرو ...

این خیلی وحشیه خیلییییی 

میگم حتی مامانم رو هم میزنه

این خیلی وحشیه خیلییییی میگم حتی مامانم رو هم میزنه

اگه اینجور هست که حتما باید ادب بشه و این وظیفه ی شماست مادر که بخاطر احساسات مادرانه نمیتونه بچش رو بزنه ولی شما باید بزنید اگه تا این حد ضعیف هستید پس باید به فکر ورزش های استقامتی و رزمی باشید چون حتی اگه این مسئله هم در نظر نگیریم شما قدرت لازمی که برای هر انسانی لازم هست رو ندارید و این خودش داخل زندگی تون تاثیر میزاره

اگه اینجور هست که حتما باید ادب بشه و این وظیفه ی شماست مادر که بخاطر احساسات مادرانه نمیتونه بچش رو ...

عزیزم گل گفتی مامانم حتی باردارم هم هست 

اما منم دلم نمیاد بزنمش انگار یه جوریه چون خودم بزرگش کردم دوست دارم با حرف ادمش کنم 

سلام عزیزممیشه درخواست دوستی منو قبول کنی سوال دارم ازتون راجب دندون🙏🏼🥺

باشه عزیزم