2777
2789
عنوان

عینک بچم😭😭😭

655 بازدید | 27 پست

ترو خدا فقط بهم بگین به ادمای عوضی که جلوی بچه هی زر میزنند چرا عینک میزنه تا کی میزنه یا بدتر از اون عینکتا بردار بچه برمیداره میگن وای چه بدون عینک نازی 

اخه عوضی شعور نداری با این بچه چیکار میکنی 

بچه ها در جواب باید چیکار کنم من نمیخام بحث و دعوا کنم بچم حساس بشه ،یه حرفی یادم بدید بزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بچت نبود توجیهشون کن ک رفتارشون زشته ب درک ک ناراحت بشن بچت مهم تره

نه اونا برام مهم نیستند بچمو میگم میخام ناراحت نشه ،بچه اومده خونه گریه تا کی باید عینک بزنم به خدا قلبم تیکه تیکس

بگو تو روحیه بچم تاثیر میزاره دوست ندارم نسبت ب عینکش عکس العملی نشون بدید

نه نه اینجوری بیشتر نقطه ضعف داده دستشون حساسیت مادر بچه رو میفهمن اذیتش میکنن بیشتر

خموش لطیف و دور گریزی، مگر خیال منیI’m so mean, I make medicine sick.”

بگو تو روحیه بچم تاثیر میزاره دوست ندارم نسبت ب عینکش عکس العملی نشون بدید

میدونی اخه  فقط فامیل و دوست و اشنا نیست طرف تو بقالی منو میبینه نظر میده ،تو اتوبوس 

نه اونا برام مهم نیستند بچمو میگم میخام ناراحت نشه ،بچه اومده خونه گریه تا کی باید عینک بزنم به خدا ...

عزیزم ، چقد بعضیا نفهمن ...

خودت شروع کن ازش تعریف کن بگو خیلی با عینک نازی تازه از چشماتم محافظت میشه 

عکس ی چندتا بچه ک عینک دارن رو نشونش بده 

بگو ببین اینا هم میزند چقد خوشگله  

وقتی بزرگ شدی دوست داشتی نزن  

ب بقیه هم بگو لطفا نگین بچم حساس شده 

از  اطرافیان نزدیکت بخاه جلو بچت از عینکش و اینکه بهش میاد تعریف کتن تا روحش برگرده

بگو چشمای بچم قشنگه گذاشتم پشت ویترین مشکلیه؟

ح دیگه هیچ امیدی به زندگی‌ندارم:)                                    میشه دعا کنی حالم خوب بشه؟؟                                                                    کاربری دست دو نفر هستش.