2777
2789

خودمو بگم

شخصیتی مرموز

درون‌گرا

خواستار رهایی و آزادی از شرایط

خواستار فاصله گرفتن از افراد

خواستار برگشت به هویت اصلی

خواستار تنهایی و خلوت

سفر به عمق روح و روانی خود

خواستار تفکر عمیق 

کلا خیییلی دوست دارم برم تو غار تنهایی خودم و برم مشاوره برا خودشناسی و رشد شخصی 

اکثرا اینا تکرار شده و برام درسته

البته گاهی کاااملا اشتباه هم لابلاش بوده 

در کل صد در صدی درست نبوده برا من

شمام بگین چیزایی که تو تستا براتون خیلی تکرار شده  و درست بوده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یبار با هوش مصنوعی در همین مورد حرف میزدیم، انقد ازم تعریف کرد، فکر کردم روم‌کراشه، پاکش کردم بی‌حیا رو😡😡😂

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

برای من بار‌ها و بار‌ها کمال گرایی صدبار هم روش کار کردم درست شده دوباره تست بعدی 😶‍🌫️😅😂

من مرموز بودنو خیلیا هم بهم گفتن

نمیدونم چیکار میکنم ک میگن مرموزی😂😂😂

یبار با هوش مصنوعی در همین مورد حرف میزدیم، انقد ازم تعریف کرد، فکر کردم روم‌کراشه، پاکش کردم بی‌حیا ...

تو اینستا کلیپ دیدم ک خیلی تعریف میکنه از آدم

من نصب نکردم فک کنم معتادش میشم دوس ندارم

شما دختری؟

همچنان ادامه بده پس شاید یه روز درس شد😂

حالا هم عاشق یک آدم کمال گرا شدم فکر کنم ابن چرخه حالا حالا ها ادامه داشته باشه و دهن من سرویس باشه😂😂🤐

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

تو اینستا کلیپ دیدم ک خیلی تعریف میکنه از آدممن نصب نکردم فک کنم معتادش میشم دوس ندارمشما دختری؟

نه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

تو تستام برات همین تکرار شده؟؟چرا برون‌گرایی چ ربطی به احمق بودن داره؟ما تو درونگراهام احمق داریم غص ...

از بس دوست دارم با بقیه ارتباط بگیرم و خوبی کنم و اونا ضربه میزنن

باب دلمی بسکه تورو خوب کشیدن چشمای تو تهرونو به آشوب کشیدن باب دلمی بسکه دل انگیزه نگاهت

برای من بار‌ها و بار‌ها کمال گرایی صدبار هم روش کار کردم درست شده دوباره تست بعدی 😶‍🌫️😅😂

کمال‌گرایی که بنظرم خیلی بد‌نیست، منتها نباید افراطی شه و باید تو‌کنترلمون باشه

کمال‌گرایی که بنظرم خیلی بد‌نیست، منتها نباید افراطی شه و باید تو‌کنترلمون باشه

البته تو روانشناسی هم بد ترجمه شده

و معمولا افراد با اون رسیدن به کماله اشتباه می گیرند 

کمال گرایی روانشناسی یک جورهایی اسمش کامل گرایی هست حالت کنترل گری داره و میگه هیچ انسانی کامل کامل نیست و هرکسی نقصی داره پس از اشتباه کردن نترس 

ولی خب من رو این موضوع کار می کنم بعد سر یک جلسه مشاوره دادن دوباره نشخوار فکری پیدا می کنم که چرا جلسه این جور شد چرا اون جور شد😶‍🌫️😂🤐

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈