2777
2789
عنوان

عینک بچم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 27 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مطمینا رو بچت حرفاشون تاثیرگذاشته اونم بدددددد.... منکه بزرگم راجع ب عینکم مدام از بس نظردادن و گفتن زشته و مثه کی شدی و بدون عینک بهتری و فلان منم دیگه عینک نزدم 😶امکانشم نبود برم فریم دیگه بگیرم.... واقعا بعضی ها بیشعورن

نه اونا برام مهم نیستند بچمو میگم میخام ناراحت نشه ،بچه اومده خونه گریه تا کی باید عینک بزنم به خدا ...

عزیزم عکس ادمای موفق و معروفو پیداکن نشونش بده 

عکس ادمای پولدار ک عینک میزنن رو پیدا کن به بچت نشون بده و اعتماد ب نفسشو ببر بالا بعدم یادش بده محترمانه ب ادمای دورش بگ گوه نخورن خودتم همینطور 

بهش بگو مامان دیدی میریم مغازه چنسای شیک و باکلاسو میزارن پشت ویرین ماهم چشای نلز تورو گزاشتیم تو ویرین تا خراب نشه(البته نمیدونم سن بچتون چقده) 

من بودم واسه خودمم ی عینک طبی میخریدم استفاده میکردم

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نه اونا برام مهم نیستند بچمو میگم میخام ناراحت نشه ،بچه اومده خونه گریه تا کی باید عینک بزنم به خدا ...

تو ک دو سال پیش تاپیکت‌گفتی بچه نداری

این کاربری دست دو نفره؟ قصد فضولی ندارم کنجکاو شدم 

تو ک دو سال پیش تاپیکت‌گفتی بچه نداریاین کاربری دست دو نفره؟ قصد فضولی ندارم کنجکاو شدم

بله عزیزم من خطو جدید گرفتم ،متاسفانه حتی ایتا و روبیکا و همه چیش برای من اومد ،شاید باورت نشه که حتی تو ایرانسل من شماره هایی که تماس گرفته بود ،یه روز زنگ زد فوش داد بهم که چرا خط من و دزدیدی گفتم بابا وقتی استفاده نکنی مخابرات برش میداره ،گفتم بیا پولشو بده برش گردونم قبول نکرد

بله عزیزم من خطو جدید گرفتم ،متاسفانه حتی ایتا و روبیکا و همه چیش برای من اومد ،شاید باورت نشه که حت ...

چ جالب😂

فقد متوجه نشدم چطوری!

ینی اون چندسال خطشو استفاده نکرده بعد مخابرات ورداشته و شما رفتی این خطو خریدی و نمیدونستی مالک داشته قبلا؟

عجیبه نباید اطلاعات خصوصیش برات بالا بیاد ک😳

چ جالب😂فقد متوجه نشدم چطوری!ینی اون چندسال خطشو استفاده نکرده بعد مخابرات ورداشته و شما رفتی این خط ...

اره دستش بوده چند سال بعد ششماه استفاده کرده مخابرات قطعش کرده و واجذار کرد