2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه برام عجیب بوده تو نوجوونی حتی از هیچ پسری نبود که ازش خوسم بیاد همیشه یه ایرادی داشتن چ ظاهری ...

بلاخره پیدا میشه...ولی خداروشکر کن تو سن کم برات پیش نیومد

من از بچگی عاشق یکی بودم تا الان ک ۲۰ سالمه 

سه سال هم ارتباط داشتیم 

ولی ولم کرد دارم سکته میکنم 😭😭😭

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
بلاخره پیدا میشه...ولی خداروشکر کن تو سن کم برات پیش نیومدمن از بچگی عاشق یکی بودم تا الان ک ۲۰ سالم ...

من الان متاهلم ازهمسرم خوشم اومد ولی بحثم با نوجوونیه ومجردی هبج پسری  ازنظرم زیبا یاخفن نبود ک بره تومخم،شوهرمووقتی  دانشجو بودم دیدمش به دلم نشست 

ن این خیلی دیگه ازش خوشش میادمونده چیکار کنه

بی خیالش شه این عاشقی آخر عاقبت نداره .. اولا کاسب جماعت سرش شلوغه از اون شلوغاااااهاااااا یعنی . ثانیا کافیه بفهمه رفیقت دوستش داره اگه اونم بخواد دیگه می‌گیرتش به بازی و آخر هم ولش می‌کنه و این دوستته که ضربه میخوره .. من اینا رو از سر گذروندم که میگم فقط فرقش این بود که واسه من طلا فروش بود