2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر زن سابقش رفته بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 69 پست
حق با شماست دختر خودشه ولی اینجوری گفتم بدونید دختر من نیست. من خودمم قبلا جدا شده بودم ولی بچه نداش ...

یه مقدار مهربون باشید 

روزگار بیشترش مونده کسی از آینده خبر نداره 

ماتو زمانی زندگی می کنیم که طلاق زیاد شده و بچه طلاق هم زیاده باشون مهربون باشیم 

اون موقع کوچیک بوده نیاز به مدر رو زیاد حس نمی کرده 

نفقه یه ملیونی به کجای خرج میرسه آخه

شاید تو رو هم طلاق داد

شاید آدم فوت کنه بعد بچه هات می افتن زیر دست همین دختر و مادرش یا یکی دیگه 

پس جوری رفتار کن که می خوای با خودتو وبچه هات رفتار بشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق با شماست دختر خودشه ولی اینجوری گفتم بدونید دختر من نیست. من خودمم قبلا جدا شده بودم ولی بچه نداش ...

ممیدونستی بگی شوهرم با دخترش از ازدواج اولش رفته بیرون 

زنش هر چی گرفته حقش بوده که قانون مرد سالار تعیین کرده 

اون نفقه ای هم که به بچه میدن خودت میدی کفاف ۱۰ روزم نیست چه برسه به ماه پس حق داره از پدرش طلب پول کنه 

شما هم تو این اوضاع گرونی یکی میوردی کافی بود که الان اومدن دخترش باعث نگرانیتون نشه

یه مقدار مهربون باشید روزگار بیشترش مونده کسی از آینده خبر نداره ماتو زمانی زندگی می کنیم که طلاق زی ...

ممنون حرفهای خوبی زدید برام مثل تلنگر بود ولی میدونی از چی می‌سوزم که الان برای خرجها و قسطامون موندیم شوهرم تا نصف شب تو اسنپ کار می کرد من تنها با این دو تا بچه خونه ولی الان می‌دونم هر چی بخواد نمیگه گرونه با نمیخای عین ریگ پول خرج می کنه رابطشون خراب نشه 

ببین خودتو بکشی هم اون بچه از خون اون پدره و ثمره زندگی سابقشه 

زندگی قبلیش خوب بوده یا نبوده حضانت بجه با مادرش بوده یا نبوده نفقه شم میداده یا نمیداده ولی باز هم اون پدرشه و همه چیز پول نیست هرجند ک نفقه دختر اصلا پولی نیست ک بخوای تو روش بزنی ولی رابطه پدر دختری خیلی قشنگه سعی کن مهربون باشی و حسادت نکنی

چرا میدونستم ولی اینقدر رابطشون بد بود میگفتم کاری به کار ما نداره.

ای بابا

میدونم خیلی هم سخته 

فکر میکنم همسرت خیلی عاطفیه و احساسی برعکس دخترش... 

بنظرم تمام تمرکزن رو بذار روی مدیریت حفظ رابطه ات با همسرت... رابطه با دخترش رو بدون کوچک‌ترین تنشی فقط نظارت و مدیریت کن 

بدون اینکه  شوهرت متوجه ناراحتی ات بشه نه توی کلام نه توی چهرت اصلا متوجه ناراحتی ات نشه چون اینجوری شرایطتتون خیلی سخت میشه و مشکلات شدیدی بوجود میاد بنابراین طوری برنامه بچین ک همسرت موظف بشه بیشتر به بچه هات برسه برنامه ریزی کن تا کلاس های مختلف ببرتشون باشگاه ببرتشون تماما خودت برنامه ریزی کن و سعی کن این مدلی و کاملا غیر مستقیم رابطه شو با دخترش مدیریت کنی

خودت میگی بعد این همه وقت اومده حالا یه شبم خرج اون کنه چی میشه

حق با شماست شاید چون برام تداعی کننده خاطرات بد هست اینقدر آزارم میده شوهر سابقم خیلی دختر باز هر روز با یکی بود من تنها تو شوهر غریب خیلی اذیت شدم الانم حس می کنم بازم همون‌جوری شدم شوهرم همه عشق و محبتشو نمی تونه به من بده  اگه به وقتش باشه اونو به من ترجیح خواهد داد این ناراحتم میکنه

حق با شماست شاید چون برام تداعی کننده خاطرات بد هست اینقدر آزارم میده شوهر سابقم خیلی دختر باز هر رو ...

میتونم وقتی خودمو جای تو میذارم درکت کنم شاید حسودیمم بشه ولی دلتو بزرگ کن اومد خونه از جزئیات و هزینه نپرس که اذیت نشی. مامان من نامادری داشته الان مامانم چهل و هشت سالشه هنوز از خاطرات بدش میگه شما اون ادم بده نباش با خدا معامله کن

ای بابامیدونم خیلی هم سخته فکر میکنم همسرت خیلی عاطفیه و احساسی برعکس دخترش... بنظرم تمام تمرکزن رو ...

ممنون عزیزم نظرتو گفتی کاش بتونم اینجوری رفتار کنم مطمنم ارزش خودم بالاتر میرع ولی الان بچه هام اذیت می کردند زنگ زدم کجایی گفت تازه می خوایم شام بریم بیرون گفتند از سرشب الان می خوای بری گفت خرید بودم منم اعصابم خرد شد گفت هر وقت دلت می خاد بیا گوشی قطع کردم مدیریت احساس و خشمم ضعیفه 

میتونم وقتی خودمو جای تو میذارم درکت کنم شاید حسودیمم بشه ولی دلتو بزرگ کن اومد خونه از جزئیات و هزی ...

باشه عزیزم توکل به خدا اونم بیچاره قربانی پدر و مادرش شده دلم برای اون می سوزه ولی دست خودمم نیست این چه  بخت سیاهی بود من داشتم همیشه باید یه چیز حرص خوردن داشته باشم