2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر زن سابقش رفته بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 69 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه آدم های بساز و مظلوم اینجوریه من که هر چی زن دوز از جون شما هار و وحشی دیدم خوشبخت بودند شوهرشو ...

منم زیاد دیدم ولی تهشم دیدم زیاد خوب نبود عزیزم. انشالله خدا بهترینارو براتون رقم بزنه که دوتا بچه های خودت و اون یکی دخترشون توی ارامش کامل باشید. دنیا همیشه یه رنگ نمیمونه. 

ممنون عزیزم نظرتو گفتی کاش بتونم اینجوری رفتار کنم مطمنم ارزش خودم بالاتر میرع ولی الان بچه هام اذیت ...

حق داری عصبی شدی بلاخره با شرایط جدیدی روبرو شدی....والا هممون ضعیفیم و توی شرایط این مدلی حتما از ی مشاور خوب کمک بگیر

ممنون حرفهای خوبی زدید برام مثل تلنگر بود ولی میدونی از چی می‌سوزم که الان برای خرجها و قسطامون موند ...

اشکال نداره عزیزم 

رزق رو خدا میرسونه هر بچه ای رزق خودش رو داره کسی نمی تونه رزق کسی دیگه رو بخوره نشنیدی میگن آنکه دندان دهد نان دهد خودت هم واسه دخترش کادو بخر که شوهرت بیشتر قدرتو بدونه 

اتفاقا شوهرت بیشتر خرج کنه پول کم بیاره اونوقت بیشتر کار می کنه 

هر شب سوره واقعه رو بخون برای افزایش رزق و روزی

خدا روزی آدمای بخیل و خسیس رو تنگ می کنه حواست باشه خدا به قلب آدما نگاه میکنه بهشون روزی میده  

حق با شماست شاید چون برام تداعی کننده خاطرات بد هست اینقدر آزارم میده شوهر سابقم خیلی دختر باز هر رو ...

تو نقش همسر رو داری نوع دوست داشتن فرق میکنه خودتو تو موقعیتی نذار که بین تو و اون انتخاب کنه اتفاقا اگه سیاست داشتی میگفتی شام درست کردم بیارش اینجا بچه ها رو ببینه سعی کن کاری کنی که عاشق بچه هات بشه یا که باهم میرفتید بیرون واسه شام نباید دشمن تراشی واسه بچه هات کنی تو باش بد باشی بزرگتر که شد تلافیشو سر بچه هات در میاره