2777
2789
عنوان

شوهرم با دختر زن سابقش رفته بیرون

| مشاهده متن کامل بحث + 1410 بازدید | 69 پست

حالا یه شب هزار شب نمیشه

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

دخترشه شمام میدونستی ک دختر داره

بخاطر هزینه هاشم اومده باشه وظیفشه ک تامینش کنه تا آخر عمرش

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم صبور باش  

دیگه اون دختر هم از پدرش حقی داره.

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن

دختر زن سابقش یعنی دختر همسرت از ازدواج قبلیش؟ 

اگه اینطوره که شما نباید دخالت کنی، بچشه ووظیفشه براش خرج کنه ولزومی نداره از بقیه اجازه بگیره 

روز اول باید فکر الان رو میکردی و با مردی که بچه داره ازدواج نمیکردی 

چرا انقد لقمه رو میپیچونی دور سرت. بگو با دختر خودش رفته دختره زنه سابق دیگه چیه

بنظر فقط میخواست شرایطو جوری جلوه بده که کاربرا طرف این خانمو بگیرن

الحق ک زن بابا اسمش روشه🤦‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

دختره رو فوش بده تهدیدش کن گوه میخوره حتما بخاطرپوله وگرنه چرا این همه مدتت نبوده پس با شوهرتم سردحر ...

حالا شما جوش نزن ببخشید با دختر خونی خودش رفته بیرون ازشما اجازه نگرفته 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍