2777
2789
عنوان

دبیر بودن سخته عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 2156 بازدید | 109 پست
برعکس بیا پرستاری ببین حتی یک دقیقه آرامش ندارناز زمین وزمان براشون میباره مریض همراه خود همکارا هدن ...

آره به خدا شبا هم خواب مرض میبینم

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلم بودن با اعصاب و روان آدم کار داره ولی پرستاری کارتون در آرامش بیشتری هست سر کلاس شما نمیتونی یک ...

👌🏻👌🏻

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
واقعا شیفت شب میری و تعطیلی نداری و هنورم شک داری به دبیری؟؟🤔🤔

اتفاقا شیفت شب خیلی هم خوبه 

شب میری 

۳ ساعتم تایم خواب داری 

فرداش هم تعطیلی 

کار ها هم نسبتا کمتره 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋

اصلا سوال کردن نداره. دبیری که تعطیلات عید و تابستون و پنجشنبه جمعه و برف و سرما داره و شب هم خونه خودت خوابی رو با پرستاری که باید همیشه سرکار باشی و شبها شیفت وایسی و با بیمار ها و پزشکای بی اعصاب سرو کله بزنی یکی میکنی؟

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

خب باید ببینی‌چی دوس داری من هیچ وقت کادر درمان بودنو با معلمی عوض نمیکنم چتن واقعا با علاقه اومدم ا ...

منم با علاقه اومدم ولی الان خسته ام و یکم افسرده

خوب چرا وقتی سرم تموم میشه نمیرید دربیارید🤪من همش میترسم هوا بره تو رگم‌بمیرم

😂😂به پیر به پیغمبر هوا نمیره

کلا بنظرم از نظر اخلاقی و ... مسئولیت زیاد داره یعنی باید مواظب کوچکککک ترین حرف و رفتارت و هررر چیز ...

آره منم فکرم به همینه

منم با علاقه اومدم ولی الان خسته ام و یکم افسرده

پرستاری خسته کننده است؟ من بین کاردرمانی و پرستاری موندم والا با پزشکی تعهدی .

نمیشه جایی کار کرد که شیفت نباشع؟

خسته و امیدوار

میترسم نتونم پس دخترا بربیام

نه عزیزم برمیای چیزی نیست 

فقط یه سوال چجوری رفتی دبیری کنکور ک ندادی چون سن مشخصی داره پذیرشش 

اگه جایی منو دیدید بگید جات اینجا نیس برو برا کنکورت بخون‌ به نظرم اهمیت ندین جوابم و ندین تا برم انگا تو سایت وجود ندارم😁

دبیری ایقد خوبه و ذوق داری ک اصلا باورت نمیشه صب شب بری مدرسه. اولا 24 ساعت در مدرسه ای یعنی میتونی ...

راس میگی؟انقد منو ترسوندن گفتن چاقو میکشن دخترا و فلان و فلان و مسخره میکنن معلمو