2777
2789
عنوان

چرا من خوشم از یه پسر داهاتی اومده

116 بازدید | 12 پست

پسر داهاتی بی کلاس

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یک دهاتی باکلاس هستم و بخدا پز نیست ولی خیلیا تو نخ داداشمن چشم بد به دور ازش😐فقط دلشون میخواد جواب سلامشو بدن همه ی دهاتیا بی کلاس نیستن 

دلیل روستا موندن هم هوای خوب فضای مناسب هستش وگرنه خونه و مغازه تو شهر رهن دادیم

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

پسر داهاتی باکلاس ندیدی که صد تا دختر شهری باکلاسو میخرن و آزاد میکنن. البته اینم بگم خودم شهری هستم اما لفظ داهاتی بیشتر یک کلمه برای تحقیر بکار میره تا محل زندگی اون فرد که روستا هست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یک دهاتی باکلاس هستم و بخدا پز نیست ولی خیلیا تو نخ داداشمن چشم بد به دور ازش😐فقط دلشون میخواد جواب ...

اون کسایی که بی کلاسن خودشون خواستن اینجوری باشن مگه هممممه کسایی که تهران زندگی میکنن باکلاسن؟ 

همه جا خوب و بد داره

مگه کسی که تو شهرستان زندگی میکنه چه فرقی با ما ک شهر بزرگ زندگی می‌کنیم داره؟ اگه خوشت اومده بی کلا ...

نه دیونه داهاتی من منظورم اینه پسره رفتار حرکاتش بده اصلا خیلی داهاتیه

میرسم به هدفم..... پسرا لطف کنین پیام ندین من یک بار عاشق شدم یه عالمه عذاب کشیدم هنوزم درگیرشم لطفا تشریف ببرید و منو اذیت نکنین
اون کسایی که بی کلاسن خودشون خواستن اینجوری باشن مگه هممممه کسایی که تهران زندگی میکنن باکلاسن؟ همه ...

همینو بگو همه جا از یه روستا شروع شده 

سلام✋این کاربری دست دو نفره❤یکی کاربرا تصمیم گرفته تا 25سالگی ازدواج نکنه شاید سوال شه خب به ماچه چرا باید اینو امضات بذاری اجیِ من اینو واسه خودم گذاشتم هوایی نشم🫠

چقدر زر میزنین برای هر لغت حوصلتونو ندارم...