2777
2789
عنوان

راجب همسرم بیاید گریه م گرفته

298 بازدید | 15 پست

یک ساله باهمیم سنتی آشنا شدیم زندایی ش واسطه مون شد و تو کارخانه اونا کار میکنه و کارخانه رو میچرخونه 

اعصابم خیلی خورده اول آشنایی زنداییش هی تعریف میکرد پسر ما حیفه پسر ما کاریه و….

حالا بگذریم یکی دوبار خوده پسره برگشت به من گفت درآمدم ۱۰۰/۲۰۰ میلیونه به پدر و مادرمم یه چیز دیگه گفته بود گفته بود بین ۵۰/۱۰۰ متغییره 

میرفتیم بیرون کلی چیز میخرید حالا جدیدا هیچی نمیخره و خودشو میزنه کوچه علی چپ 

حالا عصری داشتیم حرف میزدیم برگشتم گفت طلا خیلی اومده پایین الان بهترین وقته طلا خرید برگشته میگه کی پول داره طلا بخره 

بعد گفتم ما ماه دیگه عقد میکنیم کاش الان حلقه رو میگرفتیم میگه ندارم الان

بعد مادرم یه سری پس انداز داشت دستبند خرید صد میلیون گفت چند خریده گفتم صد برمیگرده میگه من صدتمن داشتم سرکار نمیرفتم😐الان صد میلیون چقدره که پیش این انقدر گندس؟

اعصابم خورده اصلا طلا اینا برام مهم نیست 

میدونید به چی فکر میکنم دارم به این فکر میکنم اول میگفت من ماهی صد درامدمه کسی تو فامیل شما هست انقدر درآمد داشته باشه؟بعد دایش میگفت پسر ما حقوقش اندازه ده تا کارمنده چیشد پس؟

میگم بیا یه حلقه ۱۵/۲۰ تمنی بگیریم میگه نمیتونم ندارم!

میدونید از چی میترسم ؟من دو روز دیگه تمام خرجیم میفته گردن این پسر میترسم بهم پول نده ماهانه نده بگه هرموقع خرید داشتی بگو برات واریز کنم😭تروخدا چیکار کنم جدیدا یه جوری شده اسم هرچی میارم میگه وای چقدر قیمتش زیاده

مثلا قراره یا جا بگیریم برا مراسم عقد مون ساعتی یک تومن میگفت نمیدونم صبر کن ببینم چیمیشه 

پس چجوری میخواد زن بگیره؟آقا زن به خدا خرج داره

نگید پولکی هستی ولی دارم واقعیت رو میبینم

به نظرتون چیکار کنم خیلی اخلاقش خوبه ازون مردام هست که اگه پول داشته باشه خرج میکنه قایم کار نیست

تحقیق میکردی.

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗زن‌اینده ممد‌هستم😍😂(ولی‌خب‌شما‌همون‌حال‌رو‌در‌نظر‌بگیرید)😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوحالت داره 

یا لاف میزنه که داره 

یا اینجوری میکنه خرج گردنش نندازی به عبارتی خسیسه که نرد خسیس خوب نیست پیر میشی باهاش

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

عزیزم اگ قایم کار نبود شما الان به چکنم چکنم نمیفتادی یا پول داره نمیخاد رو کنه یا هم در حد یه کارگره ک میشه یه ادم دروغگو در هر صورت ادم مناسب ازدواج نیست خساست و دروغگویی خیلی بده برای یه مرد به یه بزرگتر بگو باهاش صحبت کنه و فیش حقوقیش بیاره بگو هرچی هست بگو تا قبل عقد

من مشابه این افراد رو دیدم خودشون رو خوب جلوه میدن بعد به بهونه هایی شبیه همین حرف هارو میزنن،  در مورد درامدشون دروغ میگن و بعد از عقد و ازدواج خرشون از پل میگذره 

دیدم که میگم

عجیبه یکم ....

ولی چشماتو باز کن قبل عقد بعد ازدواج هیچی عوض نمیشه 

ببین دلیل رفتارش چیه ؟ 

ازت خسته شده میخواد خودت بزاری بری 

داره امتحانت میکنه 

بدهی داره و فعلا دستش تنگه 

کسی پرش کرده 

دلیلشو حتما قبل عقد پیدا کن عجله نکن

روم نمیشه میترسم فک کنه پولکیم

چرا روت نمیشه؟؟  این اصلا چیز بدی نیست! شما میخوای باهاش زندگی کنی خیلی چیزای دیگم باید چک کنی

الان روتون نمیشه فردا که سر همین به مشکل خوردین متوجه میشین که باید اینکارو میکردین، شناخت و اطمینان قبل ازدواج