مستاجرمون خونه رو تخلیه کردن دم رفتن فهمیدیم قفل درو عوض کرده😐حالا چی بگم از وضعشون خدارو خوش بیاد همش دو تا فرش دارن و یه تلویزیون تو خونشون حرف بزنی صدا اکو میشه از بس خالیه خودشونم تحت پوشش کمیته امداد هستن یعنی واقعا بعضی ها چه اعتماد به نفسی دارن 🤣🤣 بعد ما نزدیک سیصد میلیون طلا که واسه خواهرمه خونمونه و جهیزیه من که تو کمده تو راهرو هم کلی خرت و پرت قفلمون هم خرابه ولی اندازه اینا ادا نداریم میخواستم بزنم صدا سگ بدن تا اینو گفت
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مگ فقط برا پول و طلا قفل عوض میکنن. والا حق دارن. جامعه خراب شده. و نمیشه همینطوری هر دم بیلی ب هرکس اعتماد کرد. شما هم سعی کن از اسب تک شاخت بیای پایین. مردم رو از بالا چشم نگاه نکن. این مال و اموال متعلق ب پدرته ک داری پزش رو میدی. خودت چی داری
تو اگه بدزدن فشاری بت نمیاد ولی اون همینم از دست بده هیچی نداره روش بخوابه
نه عزیزم گدا صفت بودن
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست