2777
2789

4ماهه قرمزی زیاد صورت با سوزش وخازش شدید صورت دارم گردنم هم همینطور پوستم داغون شده خیلی تحمل می کنم نخارونم ..دکتر رفتم انواع آزمایشات همه خوب بود آنزیمهای کبدم هم خوب بود 

روز ب روز بدتر میشم 

الان طب سنتی رفتم بهم خاکشیر ‌‌ترنجبین وسویق عدس وکاسنی داده گفت ک صفراودم زیاد داری .گرمای بدی تو بدنم وصورتم میاد چهارروزه دارم اینا استفاده می کنم پوست صورتم خراب شده ؟؟بنطرتون چقدر طول می کشه داروهای طب سنتی اثر کنه 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

قرمزی وحرازت وخارش وسوزش خیلی رو صورتم هست کم نمیشه اگه کمتر بشه باز زیاد میشه صفرا بر هم میخورم 

چقدر باید بخورم ..آب زرشک هم میخورم دو روزه فشارم افتاده 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

داروهای سنتی دیر جواب میدن عزیزم اما اصولی ریشه کن میکنه مشکلتو، البته اگر تشخیصشون درست باشه. راجع ...

ممنون عزیزم خدا کنه ..البته ب اینم ربط داره قبل عید زمستون خیلی خرما وزنجبیل می‌خوردم فکر کنم ب خاطر اوناست ..آخه همیشه فکر میکردم طبعم سرده ..نگو گرم بوده اینا خوردم دوماه ..دقیقا از اول فروردین اینجوری شدم 

قرمزی وحرازت وخارش وسوزش خیلی رو صورتم هست کم نمیشه اگه کمتر بشه باز زیاد میشه صفرا بر هم میخورم چقد ...

عرق کاسنی خیلی خوبه خاکشیر هم صبحها با آب ولرم یا چایی خیلی موثره .صورتتم با گل ختمی بشور

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

ممنون عزیزم خدا کنه ..البته ب اینم ربط داره قبل عید زمستون خیلی خرما وزنجبیل می‌خوردم فکر کنم ب خاطر ...

آهان، انجیر کلا حساسیت زاست، بله بخاطر اونام میشه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
عرق کاسنی خیلی خوبه خاکشیر هم صبحها با آب ولرم یا چایی خیلی موثره .صورتتم با گل ختمی بشور

خسته شدم از سوزش وخارش زیاد ..اینارو هرطور باشه تحمل می کنه کاش حداقل قرمز نبود 

آهان، انجیر کلا حساسیت زاست، بله بخاطر اونام میشه

زنجبیل عزیزم 

ببخشید 😅 داروهای شیمیایی هم امتحان کردی؟ حالا که اینقدر اذیت میشی اول میاس قرصی چیزی بخوری حساسیتت ...

اره بدترم کردن همه کورتون موضعی بود