2777
2789
عنوان

دامادمو خیلی دوست دارم

3911 بازدید | 83 پست

دخترم یک ساله ازدواج کرده من خیلی دامادمو دوست دارم و همش بهش محبت میکنم واقعا دوسش دارم این یکسالی بهش بگم بمیر میمیره... ولی از عروس شانس نداشتم عروسم داره دق میکنه من به دخترم و دامادم میرسم منم بیشتر به دامادم محبت میکنم تا برم رو مخش🤣 ....یه پسر داره بهش گفتم بچرو خدا واسه هوس نمیده واسه عوض میده سه ماهه بهم سر نمیزنه سر همین یه جمله البته پسرم هفته ای یه بار با نوم میاد خلاصه هیچی دختر نمیشه هرکی گفت عروس مثل دختر ادم میمونه چرت گفته حالا انشالله همتون عروس دار میشید میفهمید چی میگم

😁

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان میخورنت 

چن سالته 

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪