2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرداییم ولی دوران دانشجویش با کارگرا ساختمون میرفت کار میکرد همه چی بلد شد تجربی از سفید کاری تا کاشیکاری و..... درسش که تموم بخاطر تجربش رو هوا زدنش الان با سن کمش برا دو شرکت خصوصی کار میکنه و تو این وانفسا تونست تو ۲۶ سالگی از صفر  خونشو بسازه 

از طرفی نظام مهندسیاشو خوند همون سال اول قبول شد خیلی زرنگ و تلاشگره 

من دو هفتس استخدام یکی از صنایع شدم کدوم شهری به شهرتون هم بستگی داره رشه ای میری

هنوز زوده واسه کار کردن کلا پرسیدم می‌خوام برم رشته ریاضی میگم کار نیست توش

کاربری دو نفر
خیلیم عالی درآمدش خوبه؟ همون رشته ریاضی؟

نه کار بیرون خیلی خوب نیست درآمدش و نمیرزه

مثلا بدون سابقه ای ۱۲ تومن میدن بهت کار تمام وقت

مگر یه سری شرکتای خفن و خاص،یا بخش دولتی

اگه هم بتونی از طریق لینکدین کار بگیری یا فریلنسری کنی درآمدت عالی میشه.همسر منم مهندس مکانیکه،اینجوری کار میکنه درآمدش خوبه

وگرنه کار بیرون نمیصرفه 

آره ریاضی بودم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
هنوز زوده واسه کار کردن کلا پرسیدم می‌خوام برم رشته ریاضی میگم کار نیست توش

برعکس روز انتخاب رشته روز شغل تعیین کردنه شهرت رو بسنج تا نیاز حدودیش رو بدونی که فردا دانشگاه رفتی بیکار نمونی