2777
2789

سلام دوستان

اخیرا یکی خواستگار دارم

از لحاظ قد دوست دارم همسرم بلند تر باشه

پسره خیلی به من علاقه داره

دوست ندارم اعتماد بنفس طرف بیاد پایین

چطوری بگم بهش

هیچکس دو بار زندگی نمی‌کندو روزی دو بار به آن نگاه کن📝💛•شعر،موسیقی،طبیعت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم هم قدم..اولویتت اخلاق وکاری بودن وپول باشه  

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد

چند جلسه اومده ؟

همون اول که دیدیش میگفتی به هم نمی‌خوریم 

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

بگو به‌درد هم نمیخوریم اگه خیلی اصرار کرد بگو معیار هام فرق داره با اون چیزی که شما هستین

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

منم همچین موردی پیش اومد. یکبار قرار گذاشتیم بعدش پیام داد من فقط تشکر خشک و خالی کردم فکر کنم خودش فهمید دیگه پیام نداد😂

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
یک جلسهبرای آشنایی

خب دیگه پس خودت چیزی نگو.

هر موقع مادرش زنگ زد مادرت بگه دخترم خوشش نیومد.

والا پسرا رک میگن سفید نبود، خوشگل نبود، چاق بود، فلان بود.

شمام بگو خوشم نیومد

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
منم همچین موردی پیش اومد. یکبار قرار گذاشتیم بعدش پیام داد من فقط تشکر خشک و خالی کردم فکر کنم خودش ...

خیلی از این بابت میترسم 

طرف اعتماد بنفسش بیاد پایین

که من چه موردی داشتم

اخه خودم قدم بلنده...

منم همچین موردی پیش اومد. یکبار قرار گذاشتیم بعدش پیام داد من فقط تشکر خشک و خالی کردم فکر کنم خودش ...

خیلی از این بابت میترسم 

طرف اعتماد بنفسش بیاد پایین

که من چه موردی داشتم

اخه خودم قدم بلنده...

خب دیگه پس خودت چیزی نگو.هر موقع مادرش زنگ زد مادرت بگه دخترم خوشش نیومد.والا پسرا رک میگن سفید نبود ...

آشنایی مون از طریق فضای مجازی بود

ما همو از قبل ندیده بودیم

از لحاظ ظاهر برام جذابه ولی از لحاظ قد فکر میکردم بلند تره

نمیدونم چطور بهش بگم که بهم پیام نده

آشنایی مون از طریق فضای مجازی بودما همو از قبل ندیده بودیماز لحاظ ظاهر برام جذابه ولی از لحاظ قد فکر ...

یه مدت سرد باش بعدشم بلاک کن. زیاد جدی نگیر