2777
2789
عنوان

چقدر زمان زود میگذره

554 بازدید | 18 پست

الان تو یه تاپیکی رفتم یه لحظه همینجور چشمم خورد به تاریخ عضویت ها 

بعد یادم افتاد من سال ۹۹ عضو شدم

چقدر زیاد گذشته واقعا

یعنی به این فکر میکنم که الان سال ۱۴۰۳ هستیم و رسیدیم به اواسط تابستون واقعا تعجب میکنم

کی گذشت این زمان؟چجوری گذشت؟چیکار کردیم اصلا این چندسال؟

خیلی عجیبه انقدر این اتفاقا این سالا دوره از ذهنم انگار هیچوقت اتفاق نیوفتاده

آدمیزاد چه موجود پیچیده در عین حال ساده ایه

و عجیب تر از اون اینه که این سالا قرارم نیست دوباره تجربه شه و یجوری رفته و گذشته که دیگه نمیاد

خیلی عجیبه خیلی!

منی که از۹۸ به بعد زندگی نکردم 

خدا لعنت کنه باعثو بانیشو

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط پیر شدیم ن سفر رفتیم ن چیزی خریدیم ن شوهر ن هیچی

واقعا وقتی به این موضوع عمیق فکر میکنی انگار میری تو عمق آب همونجوری دقیقا یه حالت سکوت و غرق شدگی داره

عزیزم حالا که میدونی اگر شرایطش و داری سفر کن زندگی کن اگرم نداری شرایطشو جور کن

واقعا وقتی به این موضوع عمیق فکر میکنی انگار میری تو عمق آب همونجوری دقیقا یه حالت سکوت و غرق شدگی د ...

شرایطشو چجوری جور کنم با این اقتصاد خراب ی سفر برم حقوق ۲ ماه باید خرج کنم پس بقیه نیازارو چ کنه ادم

شرایطشو چجوری جور کنم با این اقتصاد خراب ی سفر برم حقوق ۲ ماه باید خرج کنم پس بقیه نیازارو چ کنه ادم

حق داری عزیزم

اتفاقا دیشب رفته بودم بیرون بحث این شد که چقدر رستوران و کافه زیاد شده من گفتم وقتی آدما دیگه نمیتونن تفریحای بزرگ کنن مجبورن پولشون و تو تفریحی مثل غذا خوردن خرج کنن