2777
2789

چند هفتگی انجام میشه؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سونوگرافی رشد جنین یک سونوگرافی معمولیه برای اینکه ببینند جنین طبق هفته اش رشد کرده یا نه.

البته اگه داپلر باشه خب فرق میکنه و هزینش بیشتره 

هر چی که خدا بخواهد همان میشود
اونو خودمون بستگی داره کجا بریم یا ن 

مگه دکترتون گفته وزنش کمه. رشدش کمه یا همچین چیزی؟؟؟

اگر گفته باشه باید ی سونوگرافی معتبر برید . که اندازه های جنین و تاریخ زایمانتون رو با سونوگرافی اولی ک انجام دادید مقایسه می کنن . بعد میگن ک تاخیر رشد داره یا نه.

بعضی وقتها هم اگه دکتر بگه تاخیر رشد داره سونوگرافی داپلر که یه سونوگرافی رنگی برای بررسی خونرسانی جفت و هنجنین بررسی دقیقتر اندازه های جنین هست انجام میشه.

البته بعضی وقتها دکارها میگن ک جنین کوچیکه.اما باز بستگی ب جثه پدر و مادر هم داره. وقتی پدر و مادری ریز اندام باشن انتظار یه رستم نباید داشته باشن که.

مگه دکترتون گفته وزنش کمه. رشدش کمه یا همچین چیزی؟؟؟ اگر گفته باشه باید ی سونوگرافی معتبر برید . که ...

ن عزیزم دکتر چیزی نگفت فقط 28 هفتم ت شده گفت ک ی ازمایش دیابت بارداری باید بدم و سونو برای اندازه و رشد جنین ک ببینیم چقدره با ی واکسن کزاز نوشته برام .

ی سوال دیگه سونوش واژیناله یا ن رو شکم☺

پس ی سونوی معمولیه . چیز خاصی نیست

نگرانی ای هم نداره 

هزینه ی بارداری معمولی تو مرکزی ک من میرم بدون دفترچه ۹۸ هزار تومنه 

سلام دوستان من یه سایت میشناسم به نام سایت دکتر وهاب آقایی که کلینکشون واقع در خیابان ولیعصر .داخل سایتشون کلی مقاله اعم از سرطان تیروئید و درمان آن، عفونت رحم و علائم آن ، سونوگرافی داپلر رنگی، تفسیر آزمایش ماموگرافی ، و سونوگرافی تعیین جنسیت دارند. تفسیر سونوگرافی و تفسیر سونوگرافی بیضه هم به صورت رایگان هستش بهتون پیشنهاد میکنم به سایتشون سر بزنید