دکتر گفت عفونتت خیلی شدیده قرص نمیتونم بخورم راهکاری دارین؟؟؟
اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
من که جز دارو آمپول هم زدم اصلا فایده ندارع خیلی عاجزم
مال شما هم زرد رنگه؟
اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو خونه لباس زیر نپوشمن از وقتی این کار کردم دیگه عفونت نگرفتمدر کنازش باید بهداشتم رعایت کنی شستشوی ...
ببخشید صریح میگم ولی انقدر زیاده که وقتی لباس زیر نمیپوشم شلوارم کثیف میشه نمیتونم
از نوار بهداشتی نیست؟من حس میکنم از نوار هس چون بعد پریودی هی زیاد میشهدوستان کسی مارک خوب سراغ ندار ...
نمیدونم♥️🥺
عزیزم اگه این جور شدیدهدکترت عوض کنن برو پیش دکتر خوب قرص هاتم سرخود قطع نکن تا آخر مصرف كن
مرسی♥️🙏🏼
دو تا دکتر رفتم گفتن عفونت شدیده یکیش گف کمتر شیرینی بخور عفونت رو زیاد میکنه
1ساله درگیرم صبحی به مامانم گفتم میترسم از بس قرص میخورم کلیه هام داغون شه این ک خوب نمیشه آمپول هم دو هفته پیش زدم خیلی بد بود قشنگ با عصا میرفتم سرویس 😄🤦🏻♀️