2777
2789
عنوان

عفونت شدید زرد رنگ 😭😭یکی راهنماییم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 32 پست

تو خونه لباس زیر نپوش

من از وقتی این کار کردم دیگه عفونت نگرفتم

در کنازش باید بهداشتم رعایت کنی شستشوی هر روز 

بعد دستشویی خودم با حوله خشک میکنم

تعویض مرتب شلوار یا دامن  بعد را بط ه هم حتما برو دستشویی و خثدت بشور

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
من که جز دارو آمپول هم زدم اصلا فایده ندارع خیلی عاجزم

مال شما هم زرد رنگه؟

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه لباس زیر نپوشمن از وقتی این کار کردم دیگه عفونت نگرفتمدر کنازش باید بهداشتم رعایت کنی شستشوی ...

ببخشید صریح میگم ولی انقدر زیاده که وقتی لباس زیر نمیپوشم شلوارم کثیف میشه نمیتونم 

اگه گفتی معنی اسمم چیه؟😁🤔 من یه شیرازی خیلی خیلی بی حالم پس اگه برام نظر گذاشتی و فقط لایک کردم ناراحت نشو مطمئن باش خوندم و کلی هم دعات کردم از همینجا ممنون از راهنماییت😘❤️
نه سفیده ولی شدید

🥺♥️

ببخشید صریح میگم ولی انقدر زیاده که وقتی لباس زیر نمیپوشم شلوارم کثیف میشه نمیتونم

از نوار بهداشتی نیست؟

من حس میکنم از نوار هس چون بعد پریودی هی زیاد میشه

دوستان کسی مارک خوب سراغ ندارع برا نوار بهداشتی؟

عزیزم اگه این جور شدیده

دکترت عوض کنن برو پیش دکتر خوب 

قرص هاتم سرخود قطع نکن تا آخر مصرف كن

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
از نوار بهداشتی نیست؟من حس میکنم از نوار هس چون بعد پریودی هی زیاد میشهدوستان کسی مارک خوب سراغ ندار ...

نمیدونم♥️🥺

عزیزم اگه این جور شدیدهدکترت عوض کنن برو پیش دکتر خوب قرص هاتم سرخود قطع نکن تا آخر مصرف كن

مرسی♥️🙏🏼

تکه تکه هست یا آبکی؟؟

آبکی فک کنم

دو تا دکتر رفتم گفتن عفونت شدیده یکیش گف کمتر شیرینی بخور عفونت رو زیاد می‌کنه 

1ساله درگیرم صبحی به مامانم گفتم میترسم از بس قرص میخورم کلیه هام داغون شه این ک خوب نمیشه آمپول هم دو هفته پیش زدم خیلی بد بود قشنگ با عصا میرفتم سرویس 😄🤦🏻‍♀️

آبکی فک کنمدو تا دکتر رفتم گفتن عفونت شدیده یکیش گف کمتر شیرینی بخور عفونت رو زیاد می‌کنه 1ساله درگی ...

علائم دیگه ای هم داری مثلا خارش وسوزش وسوزش موقع ادرار وبعدش؟ کشت دادی از ترشحت که بدونی چه نوع عفونتی هست؟ 

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺
نه فقط سطحی معاینه کرد عفونت قارچی گفتن

سوزش موقع ادرار هم داری؟ باید از ترشحت کشت بگیرن با یه گوش پاک کن یه زره برمیدارن و آزمایش میکنن ببینن چه نوعی هست

یه صلوات واسه حال خرابم بفرستید، اجرتون با امام حسین 🥺