2777
2789
عنوان

سوره بقره چرا

116 بازدید | 12 پست

بعد اینکه خوندیم تموم شد دعوا افتاد تو خونمون 

همه باهم درگیر شدن ؟؟

تو تاپیکای یه سری از دوستان دیدم که میگفتن مثل اینکه آدم طلسم داشته باشه اونطوری میشع

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همش تلقینه اصلا صحت نداره این موضوع

اره منم اعتقاد نداشتم بعد این مامانم اومد نگا کرد دید که یه کاربری هم همینو نوشته تو نینی سایت ما بعد اون همه اتفاق اومدیم تو می نی سایت دیدیم اونام همینو گفتن

دقیقا!!سوره بقره برای انواع طلسم وجادو خونده بشه باعث نابودی شون میشه!! چون موکل های رحمانی خیلی قوی ای داره ب خاطرهمون!!ممکنه توی ۴۱ روزی ک میزارین ش دعوابشه یا سردردبشه ک شیاطین شمارو منصرف کنن از خوندش توخونه!! شما بعد۱۰،،۱۵روز بعداز گوش دادن باصدای بلندتوخونه یا خوندن ش با صدای بلند خودتون متوجه میشسن چ قدرررررر سبک حال شدین!! وکارتون رو روال میفتهالهی آمین ب حرمت قران مجید

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

اره منم اعتقاد نداشتم بعد این مامانم اومد نگا کرد دید که یه کاربری هم همینو نوشته تو نینی سایت ما بع ...

حرف نی نی سایتی ها رو باور کردید؟

اونا از سایت دایی ابراهیم برداشتن این موضوع رو 

دایی ابراهیم و دستوراتش از سمت دین و احکام ما منع شده و اصلا قابل تایید نیست .

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

واااااا پس اینایی که ختم قرآن میگیرن و دائم مسجدن و قرآن میخونن هرشب جنگه خونشون!

میدونی فقط سوره بقره اونطوریه مثل اینکه برای باطل کردن طلسم هم استفاده میکنند 

یه بار امتحان کن اگه میتونی

حرف نی نی سایتی ها رو باور کردید؟اونا از سایت دایی ابراهیم برداشتن این موضوع رو دایی ابراهیم و دستور ...

آخه این اتفاق برای خود مام اتفاق افتاد 

اصلا. نمی‌خواستم ادامه بدم در این حد 

بعد اینکه تموم کردم سرم داشت گیج میرفت

آخه این اتفاق برای خود مام اتفاق افتاد اصلا. نمی‌خواستم ادامه بدم در این حد بعد اینکه تموم کردم سرم ...

کل سوره رو تو یه روز خوندی ؟ یا چند صفحه؟ چون زیاده تو یه روز سخته