2777
2789

من یک ساله ازدواج کردم از اول سعی کردم با جاری مادر شوهرم خیلی خوب باشم دوس داشتم همه حسرت بخورن چقد خوبیم باهم اما انگار هرکاری میکنم فایده نداره اونا باهام خوب نیستن 

چند بار مسافرت رفتم همیشه برا هیچکی سوقاتی نگرفتم شده برا خودم یادگاری چیزی نگرفتم اما برای بچه های جاریم و مادر شوهرم گرفتم با اینکه خواهر خودم مسافرت میره برام ۱۰ جور میاره هیچی برا بچه هاش نگرفتم خیلی قسط داریم اوضاع مالی زیاد خوب نیس اما برا خانواده شوهرم کم نذاشتم بعد جاریم امسال که من اول عیدم بود رفت مسافرت بندر لنگه اینا چقد چیز ارزون برا خودش گرفت هیچی برا من نگرفت حتی عیدی بهم نداد مادر شوهرم مدام کمکشون میکنه همین عید ۲۰۰ تومن داد براش گوشت مرغ اما یهو بی خبر رفتن مسافرت بدون اینکه به مادر شوهرم بگن اصلا با مادر شوهرم خوب نیس اما مادر شوهرم مدام بهشون محبت میکنه اصلا حسود نیستم اما منم دوس دارم یکمم با من خوب باشه هرروز خونه مادر شوهرم هستن من هفته یه بار برم اینقد به اونا زنگ میزنه میگه شمام بیاین اما اونا اونجان مهم نیس منم باشن هر بار میرن خونه جاریم به من نمیگن اما من مادر شوهرم دعوت کنم به زور میگه باید جاریمم بیاد خودش زنگ میزنه بیان بعد مدام مادر شوهرم ازش پیش من بد میگه که اصن مث تو خانه دار نیس یه تار موی تورو به صدتا مث اون نمیدم ولی در عمل اونو خیلی دوس داره مشخصه باور کنین خیلی اذیت میشم هیچوقت دلم نمیاد چیزی تنهایی بخورم حتما میبرم خونه مادر شوهرم ازش مامانم سمنو میده میبرم نصفشو از درخت انجیرشون انجیر میکندیم همشو میدادم مادر شوهرم اما اونا با من اینجوری نیستم باهام مثل غریبه رفتار میکنن چند ماهه هر دوشنبه با جاریم میرن دوشنبه بازار چند باره میگم منم بگین بیام باهاتون اگه از صبح برم اونجا اصن نمیرن امروز غروب شوهرم زنگ زد منو ببره اونجا مادر شوهرم گفت داریم حاضر میشیم بریم بازار ساعت ۶ میایم زود اون موقع بیاین اصن نگفت صبر میکنیم توام بیا منم نرفتم دیگه ساعت ۸ زنگ زد گفت بیاین گفتم شوهرم رفته دیگه نمیایم مرسی خیلی گریه کردم به شوهرم گفتم میگه تو توهم میزنی بدجنسی نمیدونم چیکار کنم دیگه صبح با چه ذوقی کیک پختم گفتم غروب ببرم خونه مامانت ازش بعد به من میگه بدجنسی خیلی ناراحتم شما بگین تروخدا من اشتباه میکنم من بدجنسم اگه جای من بودین چیکار میکردین؟؟

ببخشید طولانی شد درد دلم زیاد بود😔

تا حالا چندین بار پشت سر مادر شوهرم پیش فامیلا حرف زده اما بازم مادر شوهرم جون میده براشون شده خودش هیچی نخوره به اونا میده من بدم نمیاد بخدا حسودم نیستم اما فقط دلم میخواد یکمم با من خوب باشه من بهشون بدی نکردم خیلی دیگه فرق میذاره به حرف از من تعریف میکنه اما عملش چیز دیگه نشون میده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تقصیر خودته گلم

انقدر محبت کردی عادی،شده براشون

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

نظر شخصی من اینه که به کسی که قدر محبتتو نمیدونن زیادی محبت نکن خودنو بی ارزش میکنی منم چند ماهی دوران عقدباهاش صادق ومهربون بودم دیدم براشون فرقی نداره چه بالاسرت بزاریشون چه بکوبی زمین 

واسه همین الان یه چوب کبریتم نمیبرم وانتظارم ندارم بیارن برام 

محبت که از حد بگذرد نادان خیال بد کند 

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید
نظر شخصی من اینه که به کسی که قدر محبتتو نمیدونن زیادی محبت نکن خودنو بی ارزش میکنی منم چند ماهی دور ...

جمله ی آخرت👍

از تو حرکت از من دوست داشتن...برکت از این زیباتر...!؟❤️ ❤❤️عاشقم باش که عاشقتم عشقم‌‌❤‎‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌ ‎‌ ‌‌‌‌‌‌

خب شما هم انقدر اصرار نكن كه خودتو بهشون بچسبوني... با هر كسي در حد ظرفيت خودش رفتار كن... شما هم براي افرادي مثل خواهرت سوغاتي بخر .... يكمي دوري كنه بهتره.... ايندفعه مادرشوهرت بدي جاريتو گفت، شما هم روراست بگو در ظاهر كه اينطوري نيست.... شايد حرف بيفته  و بتوني مشكلتو بهش بگي

من جای تو بود با اعتمادبنفس کامل به خودم متکی میشد ...چیکارداری به اونا تنهایی باشوهرت خوش بگذرون برو بازار ،چیزای خوشمزه بخور.....بدرک که توروتحویل نمیگیرن خودتو و شوهرت وعشقه😄😄😄

صبورانه در انتظار زمان بمان، هر چیز در زمان خود رخ می دهد. حتی اگر باغبان، باغش را غرق آب کند، درختان خارج از فصل خود، میوه نمی دهند.