2777
2789
عنوان

ازدواج با اختلاف طبقاتی

| مشاهده متن کامل بحث + 3363 بازدید | 164 پست

اگه برعکس بود شاید سخت میشد دختر انتظارات خانواده ی متمول همسرش رو براورده کنه

ولی این دختر و خانوادش وقتی برادرتون رو پذیرفتن مشکلی ایجاد نمیشه

خیلی از این خانواده ها فقط دنبال اینن بچشون با یه ادم سالم ازدواج کنه و چون خودشون غنی هستن نیاز نمیبینن پسرم پولدار باشه

از من به شما پیشنهاااد

همیشه با طبقه بالا وصلت کنید هم دختر هم پسر

طبقه پایین هرچی عقده از خونه پدر داره سر طرف مقابلش خالی می کنه

برادر من خودش پزشکه ، خوش قیافه با وضع مالی عالی با یه خانواده از طبقه بی نهایت پایین وصلت کرده از هر لحاظ پایین....

پدرمون رو درآورده طرف کوزت بود الان شده پرنسس

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا پسرا دردسر نمیشه ولی اگه دختر با یه خانواده بالاتر از سطح خودش ازدواج کنه تو سرش میزنن

اتفاقا دردسر میشه چون سطح مالی بالایی داره دختره مراسم و رسم رسوم هم شان خودش میخواد 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

برا پسرا دردسر نمیشه ولی اگه دختر با یه خانواده بالاتر از سطح خودش ازدواج کنه تو سرش میزنن

اتفاقا برعکس ماخانما خیلی حساسیم و من دیدم این ازدواجارو که زن خیلی میزنه تو سر شوهرش ولی برعکسش و اصلا ندیدم که دختر به مشکل بخوره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
الان نه قطعا نمی‌تونه اما کافیه چهار پنج سال زمان داشته باشه

صد در صد مطمئنیید بعد۵سال به وضع مالی بالا میرسه برادرتون؟ به همین خیال ازدواج نکنه بعدا اتفاق نیفته و باعث اختلاف در زندگی شون بشه 

دردسر میشه هم بالا هم پایین بودن اش اشتباهه با هم سطح خودتون وصلت کنید

این داداشم با همسطح خودمون وصلت نمی‌کنه البته انصافا خودش از خانوادمون یه سطح بالاتره ولی میدونم با همسطح ما نمیتونه باشه مطمئنم مجرد میمونه اگه اینجوری باشع

باز اگه دختر فقیر باشه پسر پولدار عیب نداره اینطوری که خیلی سخته شرایط

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
از من به شما پیشنهااادهمیشه با طبقه بالا وصلت کنید هم دختر هم پسرطبقه پایین هرچی عقده از خونه پدر دا ...

خب اون موقع که ما میشیم طبقه پایینه و عقده آیه😂😂

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
این داداشم با همسطح خودمون وصلت نمی‌کنه البته انصافا خودش از خانوادمون یه سطح بالاتره ولی میدونم با ...

چرا با همسطح خودتون تمایلی به ازدواج نداره؟ برداشتن لقمه بزرگتر از دهانش ریسکه