2777
2789
عنوان

مامانم واسم دعا گرفته

319 بازدید | 29 پست

عزیزان من یه مدت به مشکل جدی برخورده بودم مامانم واسم دعا گرفت این تنها کاری بود که از پسش برمیومده گویا🤦‍♀️ گویا دعای آرامش یا یه همچین چیزی هستش

هستین بقیه شو بگم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمی دونم اینجور چیزا دقیقا چین ولی اعتقادی هم ندارم خیلیم شانسی وقتی داشتم لباسامو مرتب میکردم پیداش کردم گویا گفته بذار وسط رخت و لباساش دادم بهش گفتم نمیخوام گفت باشه بده به خودم ولی متاسفانه دفعه ی بعدم دیدم گذاشته زیر لحافم

بازم چیزای مزخرف دعایی..دعا مشکل هبچیو حل نمیکنه‌‌.اونایی ک دعا میگیرن عقل ومغز تو کلشون نیس

دعا. واقعن تاثیر داره من برام دعا نوشته بودن تو اتاقم دیدم انقدر حالم بد بود شبا یه چیز بهم حمله میکرد دائم چیزی با هام حرف میزد نمیزارم ازدواج کنی بدبخت ت میکنم تو مال منی یه سایه سیاه بعد یکی از ابجی هام اعتراف کرد ما برات دعا گرفتیم بدبخت بشی ازدواج نکنی