2777
2789

بیایین حرف دلاتون خاطره بگین چه خوب چه بد درد دل کنید باهمم بیایین همتون باهم بگین عاشق چیا هستین

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…

برا من راجب یه پسرس البته خاطره نیست 

من رو یه پسری ک تو کافی شاپ کار می‌کرد کراش زده بودم دو بار رفتیم اونجا منو هم دیده بود . خیلی مغرور بود منم مغرورم ولی اون جدی تر بود .تازگیا خواب دیده بودم دیگه نیستش و نمیاد و برا همین رفتیم کافی شاپ و آخرین بار اونروز دیدمش 

از دفعه بعد ک رفتیم یه پسره بود خیلی شبیهش بود فکرشم نمی‌کردیم اون نباشه گفتیم نهایتش یکم لاغر شده

ولی امروز رفتیم بستنی بخریم همون پسره بود ک دفعه قبل دیده بودیمش و اینبار مطمئن شدیم ک این پسره ب احتمال زیاد داداششه چون انقد شبیهن ک نمیشه تشخیص داد

موندم رو کدوم کراش بمونم نمیدونم حالا اون پسر اولیه ک دیدیم رفته سربازی یا دانشگاه اصن خبر نداریم 

این یکی داداشم خوشگله موندم چیکارکنم😂🥲

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست برام دعا کنید از کنکور قبول شم ،بعدش بیام خبر قبولی رو بهتون بدم💕🫠 بزرگترین آرزوی قلبی من فعل حال رفتن به دانشگاه هست گرچه آرزوی من یکی دیگه بود ولی شرایطش نبود🥺.. تولدم ۱۱ فروردین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حرفی ندارم

از آخرین باری ام که تو سایت درد و دل کردم واقعا خاطره خوبی ندارم... توقع نداشتم تهش همه منو مقصر بدونن

برحال....

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
من احساس میکنم افسرده شدم هیچ وقتی واسه خودم ندارم این روزا حال خوبی ندارم نمیدونم باید چکار کنم

درست میشه قوی باششششش

همیشه دعاکنید: چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد ذهنی که بدیها را فراموش کند و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را ازدست ندهد…
دلم شکسته باردارم چون میخواستم برم مرکز بهداشت سرم داد زد نامرد

خب چرا عشاتون اینطوری انتخاب میکنید

دلم شکسته باردارم چون میخواستم برم مرکز بهداشت سرم داد زد نامرد

خب چرا عشاتون اینطوری انتخاب میکنید که اینطوری اذیت بشین

من حرفی ندارماز آخرین باری ام که تو سایت درد و دل کردم واقعا خاطره خوبی ندارم... توقع نداشتم تهش همه ...

کلا هیت میدن کسی نیمتونه درک کنه کسیوو بعدش بیااا به خودم بگووو بعضیا تو سایت مریضننن مریضض

برا من راجب یه پسرس البته خاطره نیست من رو یه پسری ک تو کافی شاپ کار می‌کرد کراش زده بودم دو بار رفت ...

اگر رو ما کراش نمیزنی جوابتو بدیم؟😂

کلا هیت میدن کسی نیمتونه درک کنه کسیوو بعدش بیااا به خودم بگووو بعضیا تو سایت مریضننن مریضض

نه خب... سر یه جریانی مقصر میدونستم خودمو

یه جورایی مقصر مرگ یه نفر

هرکسیم می‌گفت تقصیر تو نبوده قبول نداشتم

ولی خب اینکه یه نفر خیلی راحت و بدون شیله پیله بهم بگه قاتل یکم... دور از انتظار بود

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
نه خب... سر یه جریانی مقصر میدونستم خودمویه جورایی مقصر مرگ یه نفرهرکسیم می‌گفت تقصیر تو نبوده قبول ...

ولش فدا سرت بهش فکر نکننن

از قوی بودن خسته ام

چرا چیشده تعریف کن برام