2777
2789
عنوان

بچه ها تایپک پربازدید چرا ترکید

77 بازدید | 12 پست

وای داشتم برا مامانم میخوندم یهو ترکید جریان چی بود رفت خونه ملیحه چی گفت 

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه
منم تا صفحه ۱۴ خوندم

رفت خونه ملیحه چیشد؟

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب ملیحه گفت چرا نمک ریختی تو غذام گفت شوخی کردم باهات  و.... یکم سر ب سرش گذاشت و مسخرش کرد و بهش خندید اینم عصبانی شد از رفتارای ملیحه گوشی جدید ملیحه رو ک پدر شوهرش براش خرید بود پرت کرد از پنجر پایین شکست

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
ب ملیحه گفت چرا نمک ریختی تو غذام گفت شوخی کردم باهات و.... یکم سر ب سرش گذاشت و مسخرش کرد و بهش خن ...

بعد دیگه چیزی نگفتن وای چقدر رو مخ

بعد دیگه چیزی نگفتن وای چقدر رو مخ

فقط تا اونجا خوندم ک ملیحه زنگ میزنه ب مادرشوهرش و شکایت میترا رو میکنه و میگه گوشی منو شکونده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
فقط تا اونجا خوندم ک ملیحه زنگ میزنه ب مادرشوهرش و شکایت میترا رو میکنه و میگه گوشی منو شکونده

هنوز که شوهر نکردم اما دعا میکنم هیچوقت جاری نداشته باشم حتی جاری خوب هم بلاست به خدا 😂

اخرش دیگه رفتم بس کاربرا بهش میگفتن تاپیکت دروغه و.......

اره منم ی ذره شک کردم