2777
2789

دوست همسرم تو آزمایشش اسپرم نبوده من گفتم برن این مراکز تیکه برداری کنن شاید اسپرم پیدا بشع 

الان گفته شماره مرکز رو پیدا کنم براشون 

لطفا راهنمایی کنی زندگیشون سردشده خانمش خیلی ناراحته 

خوش اومدی آروم جونم ........خدایاشکرت که زمستونمو بهاری کردی 

تو نت سرچ کن شماره ش هست.برای تشکیل پرونده ش باید هردوتاشون باشن

آدرسشم طرفای قلهکه.تو شریعتی نرسیده به دولت

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+
تو نت سرچ کن شماره ش هست.برای تشکیل پرونده ش باید هردوتاشون باشن آدرسشم طرفای قلهکه.تو شریعتی نرسید ...

سرچ کردم نتونستم پیداکنم 😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میخوام یکی که رفته بپرسم چون شهرستانیم الکی نرن 

ببین من بهش توصیه میکنم یه سر برن پیش دکتر نامداری.ایشون اورولوژیست هستن و کارشون خیلی عالیه.آدرسشم توی ونک هست.تو نت هم سرچ بزنی وب سایتشو میاره.

یه همسر پر انرژی.مادر.کارمند.دانشجو.سعی میکنم برای اطرافیانم مفید باشم❤️ Play for Respect+

زنگ میزنن برای نوبت دهی بار اول.

خودشون راهنمایی میکنن که مدارک چی همراهشون باشه.

آدرسش هم خیابان شریعتی ،سرخیابان یخچال،مرکز ابن سینا

ببین من بهش توصیه میکنم یه سر برن پیش دکتر نامداری.ایشون اورولوژیست هستن و کارشون خیلی عالیه.آدرسشم ...

آخه اسپرم نداره تو آزمایشش اصلا 😢

آخه اسپرم نداره تو آزمایشش اصلا 😢

نداشته باشه.ممکنه دارو بدن یا براشون بیوپسی کنن تا اسپرم پیدا کنن.یکی از آشنهای ما هم مجرده و همین مشکلو داره و الان تحت نظر دکتر نامداریه.