من تا به حال هیچکدومشون رو ندیدم. درواقع دوست همسرم هستن وبه خاطر شغلشون باهم رفاقت دارن ... اصلا نمیدونم باید چیکار کنم چی بگم چی ببریم خیلی استرس دارم تا به حال تو این موقعیت قرار نگرفته بودم
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
سرسنگین باش، بیشتر از اینکه حرف بزنی گوش بده، فقط هروقت ازت چیزی پرسیدن جواب بده، اروم اروم وقتی شناختیشون و دیدی رفتاراشون چجوریه کم کم باهاشون متناسب با خودشون رفتار کن
وای باید چطور رفتار کنم انقدر هول کردم که حد نداره
عزبزم اتفاقی نمی افته
و البته حست طبیعیه.
کم کم یخ دورهمی تون باز میشه نگران نشو
تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار میشه
عزبزم اتفاقی نمی افتهو البته حست طبیعیه.کم کم یخ دورهمی تون باز میشه نگران نشو
آخه ما اصلا باهیچ غریبه ایی رفت و آمد نداریم. اصلا همسرم دوست نداره خارج خانواده روابط داشته باشیم وهیچ وقت هیچ دوستو رفیقی رو باهاشون صمیمی نشدیم. اصلا دوستی نداریم که بخوایم معاشرت کنیم. ایناهم ظاهرا خیلی خانواده با ایمان و مذهبی هستند. لباس کتو شلوار بپوشم اوکی هستش دیگه؟
آخه ما اصلا باهیچ غریبه ایی رفت و آمد نداریم. اصلا همسرم دوست نداره خارج خانواده روابط داشته باشیم و ...
اره لباست خوبه اگه مذهبی هستن هر چی پوشیده تر بپوشی بهتره چون اونا راحتترن شمام راحتتری باهاشون.این مهمونی هم چند ساعت هست و میگذره گلم