دلم عجیب گرفته عقدم جهیزیه همه چی رو دوش مادرمه پدرم اصلت به خودش نمیزاره هیچی زبونشم بلنده تازه از مامانم طلبم داره از بچگی هیچکاری برامون نکرده ی بار دستمو نگرفته ی خرید نبرده ی بار نگفته جهیزیه داری یانه. فشاری که رو مادرمه داره اذیتم میکنه از طرفی طلبکار بودن پدرم الانم با بابام حرفم شد دوسن دارم هفش کنم فقط حالن داره ازش بهم میخوره جهیزیمم نصفه سد مامان گفت بیشتر از این نمیتونم بران بخرم
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو منی یا من توام شدید درکت میکنم کاملاپدرت حقوق نداره؟
نه بابا صبح تا غروب خونه خوابیده حالم ازش بهم میخوره همشم دهنش بازه غر میزنه من میگم هیچ غلطی برا این زندگی نمیکنی حداقل دهنتو ببند. هر چند به خودش نگفتما برا خودم میگم
نه بابا صبح تا غروب خونه خوابیده حالم ازش بهم میخوره همشم دهنش بازه غر میزنه من میگم هیچ غلطی برا ا ...
خب نه حالا هیچی کلا یعنی باز نشسته نیست حقوق ندارع؟
بابا من حقوق داره ۱۲ تومن ولی چند تومن خودش برمیدارند بقیه میده مادرم دیگه میشه جهیزیه مرد ؟
برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات میفرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚
فکر کردم ازدواج کنم از دستش راحت میشم پلی انگار مشکلاتم بیشتر شده مامانمو گرفتار کردم
این عذاب وجدان همیشه باهامونه
من خودم کار میکردم کمی خریدم ولی هنوز اووووه زیاد مونده ک اگر خدا بخواد هروقت ازدواج کنم با وام
خب نه حالا هیچی کلا یعنی باز نشسته نیست حقوق ندارع؟ بابا من حقوق داره ۱۲ تومن ولی چند تومن خودش برمی ...
خوبه باز ی چیز میده به مادرت بابام میخواد ی چیز دستیم ما بهش بدیم نه بابا بازنشستم نیست بابام معتادم هست به شیره. مامانم با ارثیش زندگیمونو چرخونده تا الان 😔
تازه برگشته بهم میگه توام مثل مامانتی نمیتونی زندگی بکنی
بگو باشه