2777
2789

یکیش هشتی شده  یکیش تقریبا صافه تاحالا هیچ کس اینقدر برام  خرابش  نکرده بود چکار کنم زود پربشه

در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا     سرها بریده بینی بی جرم و بی جنایت...

من روغن کرچک وزیتون میزنم شبا موقع خواب  

حنا هم میزنم تا ضخیم شن.

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه عکس بده ببینیم عمق فاجعه چقدرِ😓؟مگه همیشه یه آرایشگاه نمیری؟

جاریم یه ارایشگاه معرفی کرد بیچاره شدم نکته مهم هیچوقت به حرف جاری گوش ندین

یه عکس بده ببینیم عمق فاجعه چقدرِ😓؟مگه همیشه یه آرایشگاه نمیری؟

الان مداد کشیدم از عمق فاجعه کم شده

این خرگوشک برای بلندشدن موهم خوبه عایا

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

حالااگه خواهرت معرفی کرده بودمیگفتی ببینیدچقدابروم خوب شده😂

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
حالااگه خواهرت معرفی کرده بودمیگفتی ببینیدچقدابروم خوب شده😂

اگه اون گفته بود الان پیام میدادم میگفتم ارایشگرت گند زده ولی به این نمیشه گفت

روغن سیاه دانه بزن 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊