2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ناراحتی و افسردگی نداره ماشاالله با تکنولوژی مشکل حل نشدنی ای باقی نمی مونه که بخوای به خاطرش ناراحتم بشی توی گوگل سرچ بزن تا با آموزش صوتی و تصویری یاد بگیری

آرامشتو معامله نکن:)
یعنی براتون حسابداری سخت نبود ؟؟

نه انقد مسیله ی اعداد ارقام کار کردن با هامون ک دیگه عادی شده 

شما چند بار چند تا عدد رو. به ملیون و ریال و تومان بنویس 

مطمین باش سریع یاد میگیری 

خدایا مرسی ♥️

اینا رو بلد باشب دیگه یاد میگیری 

هزار سه تا صفر داره 

ده هزار یعنی یه ۱۰ و یک ۱۰۰۰ پس چهارتا صفر داره 

صد هزار یعنی یه ۱۰۰ و یه ۱/۰۰۰ پس پنجتا صفر داره 

بعدش میشه میلیون که میلیون ۶ تا صفر داره هروقت کلمه ی میلیون به گوشت خورد حتما ۶ صفر و بیشتر داره کمتر از ۶ تا نداره

پس یک میلیون اینطوری نوشته میشه= ۱/۰۰۰/۰۰۰ یه یک و ۶ تا صفر 

پس هشت میلیون یعنی یه ۸ و شیشتا صفر = ۸/۰۰۰/۰۰۰

حالا هشتاد میلیون یعنی یه ۸۰ و یه میلیون پس جمعا هفتا صفر داره ۸۰/۰۰۰/۰۰۰

هشتصد میلیون یعنی یه ۸۰۰ و یه میلیون پس جمعا هشتا صفر داره ۸۰۰/۰۰۰/۰۰۰

بعدش میرسیم به میلیارد، میلیارد ۹ تا صفر داره که حالا دیگه با میلیارد کار نداریم بریم سراغ ریال و تومن

اگه بدونیم هر عدد چنتا صفر داره واسه تبدیل تومن به ریال کافیه یه صفر بهش اضافه کنیم

گفتیم ۸ میلیون شیشتا صفر داره پس اگه ما ۸میلیون تومن پول داشته باشیم یعنی ۸/۰۰۰/۰۰۰ با یه صفر اضافه میشه ۸۰/۰۰۰/۰۰۰ هشتاد میلیون ریال

یا اگه ۸۰ میلیون تومن داشته باشیم به ریال بخوایم حساب کنیم یه صفر بهش اضافه میکنیم میشه ۸۰۰ میلیون ریال یا ۸۰۰/۰۰۰/۰۰۰