2777
2789

معلوم عصب کشی

عصب کشی میکنن دندون و ترمیم میکنن

کشیدن میکشن دیگه 

حیف دندون بکشی

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موقعی که دندون پوسیده باشه به عصبت رسیده باشه دوتا راهکار میدن یک اینکه عصب دندونت از بین میبرن اما دندونت نمی کشن ولی لازمه  دوندونت اونجایی که پوسیده تراش بدن وعصب از بین ببرن و بعد باید بدی پر کنن

که هزینه عصب کشی و پر کردن جدا

دومیش هم اینکه یک راست بی دندون میشی و کاشتن دندون جدید کلی پولش

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...

من پارسال دندونام پر کردم برا پر کردن میگفتن یک میلیون و خورده ای برا هر دندون

بعد مادرم منو برد تهران اگه اشتباه نکنم بیمارستان ناجا بغل بیمارستان نمیدونم نیرو انتظامی چیزیه و روبروش ایستگاه مترو تازه ساخت 

دوتا دندون برام پر کردن نمیدونم ۵۰۰ یا۸۰۰ تومن بیشتر نشد دوتاش با هم

اونجا خیلی شلوغ باید از قبل نوبت بگیری شاید دوماه بعد نوبتت شه و اونجا دانشجو ان 

منکه سه تا پر کردم از این دندونای اسیاب بود از بچگی دارمشون 

و بعد اینکه برات پر کردن تا چند ساعت نباید اب یا چیزی بخوری وگرنه موادش میریزه

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
من پارسال دندونام پر کردم برا پر کردن میگفتن یک میلیون و خورده ای برا هر دندونبعد مادرم منو برد تهرا ...

بعدش چقدر درد داری ؟

من خیلی میترسم چون یک هفته دیگه می‌خوایم بریم مسافرت و میگم شاید بخاطر دردم کنسل بشه 

بعدش چقدر درد داری ؟من خیلی میترسم چون یک هفته دیگه می‌خوایم بریم مسافرت و میگم شاید بخاطر دردم کنسل ...

من عصب کشی نکردم نمی دونم ولی چون عصبت از بین رفته درد انچنانی فکر نکنم داشته باشه

من یک دندون اونجا پر کردم طرف امپول مسکن هم نزد دردی هم حس نکردم با اینکه خون اومد

بعد یک بار دیگه رفتم یکی دیگه بود یک امپول زد بعد یک یا دوساعت اثرش که از بین رفت تو مترو بودیم فکم بد درد گرفت اصلانمی تونستم تکونش بدم حرف بزنم چون دردش بیشتر میشد یک چیز خنک خریدم گذاشتم رو اون قسمت

دردش یک روز بود روزای دیگه کمتر بود 

ولی

کشیدن دندون فاجعه بار درد داره

داداشم دندون عقل کشید بدبخت فقط افتاد تو خونه تا چند روز حرف نمیزر

بعدش چقدر درد داری ؟من خیلی میترسم چون یک هفته دیگه می‌خوایم بریم مسافرت و میگم شاید بخاطر دردم کنسل ...

اگه هفته بعد تا اون موقع دردش از بین رفته

ولی نوبت داری؟؟ همه جا باید نوبت بگیری 

از بس مسکن خوردم معده ام داغون شده

حتما خیلی درد داری خدا بخیر کنه 

یک چیز خنک بزار دردش کمتر میشه 

گیلاس نداری بخورین؟ مسکن طبیعی