سلام دوستان همسایه م چندین و چند بار اشغالشو جلو درمن میزاره چندین بار بهش تذکر دادم الکی میگه میخواستم ببرم گوشیم زنگ خورد اونجا ول کردم گاهی هم انکار میکنه میگه کارمن نبوده ، بعد دیروز باز اشغالو کنار دیوار خونه من گذاشته بود منم گفتم فلانی مگه بهت نگفتم اخه چرا باز اینجا گذاشتی اولش که انکار کرد گفت رفتگرا اونجا گذاشتن بعدم گفت خجالت نمیکشی بعدشم میگفت نمیدونم چیشده کی مرده اشغالو ول کردم اونجا یادم رفته بردارم خلاصه من هیچ حرف زشتی نزدم و بااحترام برخورد کردم چندین دفعه س درو بستم اومدم تو که دیدم داره باصدای بلند میگه ولگرد بی خانواده خدا نبخشتت نمی بخشمت دیگه همسایم نیستی رفتم گفتم اخه مگه من حرف زشتی زدم چرا فحش میدی بازم ادامه داد و در و کوبید والان من دو روزه عصبیم که چرا هیچی بهش نگفتم و اون چرا انقدر بی شخصیت بود و اونجوری رفتار کرد
میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشنتر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲 حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!! ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم.. نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر ✌🏻😏 ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾
منم درگیری داشتم با همسایمون در واقع صاحبخونمون رفتم مسافرت براش سوغاتی اوردم و محبتمو بیشتر کردم الان خودش شرمنده شده چندماهیه دیگه به مشکل نخوردیم گوش شیطون کر
آروم باش شما ایشون اگر ادب داشتن و خانواده داشتن این حرفو نمیزد..دیگه باهاش هیچوقت حرف نزن و جوابشم نده.شما خشمتونو کنترل کنید
مامان تمساح کوچولوام🌸🎀قراره خانوم دکتر آینده هم بشم با همه سختی ها میگم من میتونم من میتونم من میتونم..برسه روزی که تایپک قبول شدنمون رو با شما به اشتراک بزارم✨️💕
سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه ایشالا حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋