2777
2789
عنوان

همسایه م بهم گفت ولگرد بی خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 44 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بیخود و بی جهت اینجوری فحشت میداد؟

فحش نمیداد اما مهمون میومد از سرصدا ناراحت میشد من سرشب اشغالمو گذاشتم بیرون گربه پاره کرده بود زنگ زد که این چه وضعیه و توهین کرد بهم هرچی میگفتم تقصیر من نیست من به موقع اشغال گذاشتم بازم حرف خودشو میزد به همسایمون گفته بود این دخالت کرده تو کار ما درحالی که خداشاهده من کاری نکردم فقط دردو دلی که خودش کرده و بودو شنیدم و غصشو خوردم بچم شیطونی کرد تذکر میداد که من خوابم همه اینارو هم با لحن تند میگفت در خونشو باز میذاشت صدا میرفت 

من واقعا رعایت میکردم ولی بنده خدا چون اعصابش ضعیف بودو اهل مهمون داری نبود بهش فشار میومد 

الان خودش ی نوه داره میدوئه سر صدا میکنه من هیچی نمیگم شرمنده شده 

نهایت میگفتم شوهرم بره به مرد خونه بگه یا کلا بی خیالش میشدم

اخه مرده که اصلا روحش خبر نداره چی جواب بده 

بعد جالب اینجاس نوه ش همسن منه میاد رابطه شو با همسرش تعریف میکنه بی شخصیت🤦

اخه مرده که اصلا روحش خبر نداره چی جواب بده بعد جالب اینجاس نوه ش همسن منه میاد رابطه شو با همسرش تع ...

خب میگفت بهش دیگه خبردار بشه خانومت اشغالارو میذاره دم در ما اون بهتر زنشو میشناسه، حالا هم بی خیال فهمیدی سلیطس دیگه سمتش نزو

خب میگفت بهش دیگه خبردار بشه خانومت اشغالارو میذاره دم در ما اون بهتر زنشو میشناسه، حالا هم بی خیال ...

نه دیگه بیاد معذرت خواهی هم باهمچین ادمی حرف نمیزنم سلامم یده ج نمیدم خیلی ناراحت شدم

ماله شما بازم خیلی بهتره

خون دل خوردم از دستش همش استرس داشتم نیاد دم در خونه وقتی مهمون دارم

سر تمیزکردن راه پله هام مشکل داشتیم داشتم در خونه رو رنگ میزنم به بچش گفت اه درو ببند بو گند راه افتادهبا صدای بلند اومد در خونه که صداتون میاد خونه ما

به همسایمون غیبت منو کرده بوددرحالیکه من کوچیکترین بی احترامی ای نکردم بهش

تموم ایرادایی که از من مرفت جز مهمون داریشو خودشم داشت پوشکای نوشو سر طهر میذاشت دم در 

وقتی تلفنی باهام دعوا میکر خ اهرم میخواست گوشی رو بگیره جوابشو بده بس داد میزد

شوهرم مجبور شد برگرره خونه اشغالا رو جمع کنه چون منم خونه نبودم