2777
2789
عنوان

امروز توی افق کوروش

839 بازدید | 42 پست

امروز با شوهرم رفتم افق کوروش خرید کنم برنج و پنیر پیتزا گرفتم رفتم صندوق یه آقا اومد پرسید شکر دولتی کیلو چندصندوقدار گفت ۴۲ آقا گفت ۶ کیلو بکش خانمه گفت هر کارت فقط ۳ کیلو میشه خرید برو یه کارت دیگه بیار آقاهه همینجور چند لحظه نگاه صندوقدار که داشت وسایل ماروحساب می‌کرد 

شوهرم گفت اون ۳ کیلو رو از کارت ما بکش برای آقا 

شد ۱۲۷

نی نی یار حالا من هیچی خودت چه جور روت شد کاربری،۱۳ساله منو بترکونی 😐😐😐😐نه واقعا رو شد 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه افق کوروشم داره 😂😂 اخه شکر کیلو پنجاهه

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

قبلا از افق کوروش خرید میکردم ولی متوجه شدم قیمتا رو به دروغ ثبت میکنه. مثلا توی فاکتور میزنه یه کیک 30 تومن. با تخفیف 28 تومن. بعد قیمت درج شده روی کیک 26 تومنه. 

خلاصه یه بار متوجه شدم دیگه اصلا ازش خرید نکردم. حواست باشه سرت کلاه نره.