2777
2789
عنوان

چک برگشتی

52 بازدید | 2 پست

سلام حدودا دو سال پیش برای یک نفر به اصرار شوهرم دسته چک گرفتم دادم به اون شخص ولی همه چکا برگشت خورد و تمام حساب‌های بانکی من مسدود شد خواستم بدونم میشه برم از اون شخص به عنوان خیانت در امانت شکایت کنم؟ 

گلم سریع برو اقدام کن 

نگران مسدودیه حسابت نباش هر مال و اموال خونه ماشین دراری میتونن بگیرن ازت .

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
گلم سریع برو اقدام کن نگران مسدودیه حسابت نباش هر مال و اموال خونه ماشین دراری میتونن بگیرن ازت .

ماشین قبلیمون به اسم من بود ولی نمیدونم چرا چیزی نشد فقط سهام عدالت هر بار واریز میشه خود بانک از حسابم برمیداره 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید