2777
2789

سلام. ممنون میشم هرکی درمونده بوده و در اوج نا امیدی از امام زمان معجزه دیده و زندگیش متحول شده لطف کنین تعریف کنین.
و بعد بگین چی کار کردین که مورد توجه امام زمان واقع شدین؟
و بعد که امام زمان دستتون رو گرفتن و زندگیتون خوب شد، برای تشکر از حضرت چی کار کردین؟!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی از اقواممون معجزه دید غذه داشتم به امام زمان متوسل شد بعد آزمایش دیگه غده نبود

خب چه عهدی با امام زمان کردن که حاجت روا شدن؟
و اینکه چطوری ازشون درخواست کردن که مورد توجه قرار گرفتن؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

به منم کمک کردن و برای جبرانش شما میتونی حجاب تون رو بهتر کنید نماز بخونید نماز اول وقت و نماز هدیه به حضرت دعا برای ظهور حضرت صلوات هدیه کنید سوره یاسین هدیه کنید از( گناه دوری کنید)آخری مهم

خیلی دوست دارم امام زمانی باشم ولی......
معجزه زندگیم خلاص شدن از نامزد و خانواده خسیسشه من به همه ائمه متوسل شدم خیلی دعا کردم و قران خوندم

خوش به سعادتتون بعدش چه عهدی با حضرت کردین؟

خب چه عهدی با امام زمان کردن که حاجت روا شدن؟و اینکه چطوری ازشون درخواست کردن که مورد توجه قرار گرفت ...

اگر خیلی فوری میتونید ایشون روسه بار قسم بدید

و نظر کنید مثل صلوات و اینکه توصیه میکنم نماز شب بخونید برای حاجت عالی و هدیه کنید به امام زمان عالی 

واقعا نماز شب حاجت میده نماز استغاثه حضرت زهرا خوبه برای حاجت نماز امام رضا خوبه و نماز مخصوص امام زمان هم خوبه بخونید اگر درباره هر کدوم سئوال داشتید بپرسید 

یکی از اشنها بیماری سختی میگیره بعد میره مراسم اهل بیت و از حرم برایش نمک میاورند و میخوره و در حال حاضر خوبه(و میگه این نمک و نذر و نیازها شفام داده)

فقط یک نکته داره ۸۰۰میلیون توی دو ماه برای بیماراش هزینه میکنه 

حالا سوال اینه ۸۰۰میلیون شفا داده یا نمک؟!!

البته بیماری که اون داره درمان قطعی نداره و فعلا زمان خریده

تجربه و منطق گرایی دو اصل مهمه زندگیه

یعنی چه جوری چی بگیم برای قسم؟

مثلا بشنید با حضرت حرف بزنید و ایشون رو به یکی از اهل بیت سه بار بلند بلند قسم بده بگو مشکل من رو حل کنه یا راه درست رو به من نشون