2777
2789

باید با بیل و چماق بزنیش

😂 😂 😂 

باید بری مدرسه موعدش هم اول زمان ثبت نام و انتخاب واحد هست کلا انتخاب نمیکنی و میگی مدیر تک ماده بزنه یکی هم پس از اعلام نتایج آزمون کارنامه ها که اومد به مدیر بگو ننیخوام مجدد ازمون بدم تک ماده رد کوه قبدل شی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دبیرمون‌ گفت که سایت اگه خودش تشخیص بده که نیاز‌ به تک ماده دارین خود به خود ثبت میکنه درسته یا ن؟

نمیدونم ،تا جایی که من میدونم خودشون تا چن وقت پیش گفتن  خودمون باید بریم مدرسه تک ماده بزنیم

باید با بیل و چماق بزنیش😂 😂 😂 باید بری مدرسه موعدش هم اول زمان ثبت نام و انتخاب واحد هست کلا انتخ ...

یعنی‌ منی که نمرمم‌ بالای ۷ باشه میتونم به مدیرمون بگم بعد اومدن‌ معدل کل باید برام تک ماده بزنه‌؟

نیازی به امتخان شهریور نیست اون موقعه؟؟

در جهان دیگر،شاید..🌱
یعنی‌ منی که نمرمم‌ بالای ۷ باشه میتونم به مدیرمون بگم بعد اومدن‌ معدل کل باید برام تک ماده بزنه‌؟نی ...

نه دیگه احتیاج به امتحان مجدد در شهریور نداری نه بعد از اعلام نتیجه آزمون چند روز هم بیشتر وقت نداره

نه دیگه احتیاج به امتحان مجدد در شهریور نداری نه بعد از اعلام نتیجه آزمون چند روز هم بیشتر وقت نداره

وای‌ میشه لطفا بگین‌ ۱۵ روز بعد باید امتخان شهریور بدیم 

من چه موقعی باید تک ماده بزنم😭؟

در جهان دیگر،شاید..🌱
وای‌ میشه لطفا بگین‌ ۱۵ روز بعد باید امتخان شهریور بدیم من چه موقعی باید تک ماده بزنم😭؟

اگه نتیجه امتحانت اومده باید همون موقع اعلام مبکردی حالا باز مدرسه سوال کن سایت شهرتون باز باشه بزنه اگه هم بَته بود اشکال نداره شهریور تکماده بزن خودتو نجات بده برو

@asayeshام   سلام میشه یکم راهنمایم‌ کنید ممنون میشم

من دوتا امتحانمو‌ خراب کردم سالانم‌ یکیش‌ ۱۰.۷۵شدم ولی نهاییم‌ ۶ شده ولی یکی دیگه سالانه  رو ۷.۷۵ شدم ولی نهایشو‌ ۲.۲۵ گرفتم میتونم تک ماده بزنم یا ن؟

واینکه سایت خود به خود تک ماده میزنه 

برام نیازی به چیزی دیگه ای نداره نمیخواد برم مدرسه اقدام کنم براش؟؟؟

یا باید شهریور امتخان بدم 

لطفا جواب بدین😕💚💚

در جهان دیگر،شاید..🌱
عزیزم تک ماده زدینمره سالانه ۷ نمره برگه ۲ میشه تک ماده زد؟ دوازدهمم

آره میتونی با تک ماده پاسش کنی😊منم با همین شرایط تونستم تک ماده بزنم 

در جهان دیگر،شاید..🌱
سلام عزیزم رفتی مدرسه از کجا تک‌ماده زدی

من امروز رفتم تک ماده زدم

به مدیر مدرستون پیام بده توی شاد یا به شماره اشون زنگ بزن اگه شرایط تک ماده زدن رو داری میتونی دو تا بزنی

مدرسه گفت بیا تو برو

من یه فرم پر کردم براش چندتا شماره هم ازم گرفت گفت برو

شرایط تک ماده اینه که نمره سالانه ات  ۷ تا ۱۰ باشه (حتی بیشتر از ۱۰ باشه)  و با هر نمره ای که توی نهایی گرفتی 

میتونی تک ماده بزنی