2777
2789
عنوان

خیلی خستم خیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 63 پست
لعنت به این زندگی که هی یجوری میخواد باخت بدی قلبم یجوری درد میکنه انگار 60 ساله غم خورده دارم خودمو ...

زندگی با همه توان میاد جلو تا بهت ثابت کنه ادامه دادن معنی نداره مثل یه موجود حسود قشنگی هاشو پنهان میکنه و زشتیاشو نشونت میده ، مجبورت میکنه مثل چی بجنگی تا یکم روی خوش نشونت بده

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
عدالت دیدی تو این دنیا سلام منو بهش برسون..

هیچ عدالتی نیست... هیچی نیست... ادمای خوب دارن کمرنگتر و کمرنگتر میشن همه میخوان بشن گرگ و بهم رحم نکنن چطور وارد این جامعه بشیم؟ چطور 

واصبروا إِنَّ اللَّهَ مَعَ الصَّابِرِينَ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی با همه توان میاد جلو تا بهت ثابت کنه ادامه دادن معنی نداره مثل یه موجود حسود قشنگی هاشو پنهان ...

تاوان چیو پس میدم، اعتماد کردم ضربه خوردم محبت کردم جفا دیدم در قلبمو باز کردم خنجر خوردم حرفارو قورت دادم خشممو قورت دادم دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه

ولی من پر از امید و هدفم👀چیشده که فک میکنین همه چی تموم شده

امید بهترین چیز دنیاست 

فقط مواظب باش امید هات نابود نشه ،که اگه بشه به این نقطه که من هستم میرسی 

امید می‌کاشت ، غم می‌رویید 🥲
امید بهترین چیز دنیاست فقط مواظب باش امید هات نابود نشه ،که اگه بشه به این نقطه که من هستم میرسی

امید... امیدم اینه که خدا بهم یه نگاه کنه، یه نشونه بده بهم بگه بندم بخشیدمت بیا از اول شروع کن بگه دوست دارم من که از ادما چیزی ندیدم هیچی ندیدم 

تاوان چیو پس میدم، اعتماد کردم ضربه خوردم محبت کردم جفا دیدم در قلبمو باز کردم خنجر خوردم حرفارو قور ...

جا بزن ، از قوی بودن از محکم بودن از تحمل کردن جا بزن و حالا تو دهن هرکی اذیتت کرده رو سرویس کن و قورت نده ناراحتیاتو

دیگه جواب نمیده نه ؟ باید یه جور دیگه از خودت محافظت کنی ، جنگ بقای زندگی فقط یه روش نداره

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
هیچ عدالتی نیست... هیچی نیست... ادمای خوب دارن کمرنگتر و کمرنگتر میشن همه میخوان بشن گرگ و بهم رحم ن ...

چطور قراره با بچه های این نسل در آینده زندگی کنیم ؟😐

وقتی بهش فکر میکنم دیوونه میشم...

همشون یه مشت دیوونه متعصب ن که مثل ربات کله هاشون تو گوشیه و انجام کارای بد براشون افتخاره ، طرف از بچه پنج سالش استوری مبزاره که داره قلیون می‌کشه و بهش افتخار میکنه و بچه های دیگه رو هم تشویق می‌کنه این کارو بکنن

اون بچه چمیدونه تو این سن چقدر واسه ریه هاش ضرر داره اون سیگار و قلیون

خدایا چی شد مردم به این روز افتادن...

جا بزن ، از قوی بودن از محکم بودن از تحمل کردن جا بزن و حالا تو دهن هرکی اذیتت کرده رو سرویس کن و قو ...

نمیخوام دلشون بشکنه خیلی پشیمون میشم کاش به فکر خودم باشم دیگه بسه

امید... امیدم اینه که خدا بهم یه نگاه کنه، یه نشونه بده بهم بگه بندم بخشیدمت بیا از اول شروع کن بگه ...

بیا برای هم دعا کنیم هرشب

وقتی برای دیگران دعا کنی دعا ت سریع تر برآورد میشه🥲

من برای تو دعا میکنم خدا کمکمت کنه و تو برای من

من خیلی ناامید شدم از دعا کردن شاید خدا به تو گوش بده...

چطور قراره با بچه های این نسل در آینده زندگی کنیم ؟😐وقتی بهش فکر میکنم دیوونه میشم...همشون یه مشت د ...

وااای نگو دلم خونه دلم خونه جوون فک میکنه سیگار میکشه و معتاده خیلی باحال شده و گنگه بی حیایی شده مد ، گناه شده عادت ازدواج دیگه معنی نداره خدای من، من اخه با چه امیدی پا به آینده بذارم من با کیا قراره جامعه آینده رو تشکیل بدم با کیا؟ با اینا؟ یا من خودم چی؟ 

نمیخوام دلشون بشکنه خیلی پشیمون میشم کاش به فکر خودم باشم دیگه بسه

اگه میخوای تهش به مرگ انتخابی برسه بیشتر از خودت به فکر دیگران باش

بیا برای هم دعا کنیم هرشبوقتی برای دیگران دعا کنی دعا ت سریع تر برآورد میشه🥲من برای تو دعا میکنم خد ...

اون گوش میده ولی دلش شکسته دلش شکسته بدجور شکسته ازمون برات دعا میکنم میخوای برات یه چیزی بفرستم؟

اگه میخوای تهش به مرگ انتخابی برسه بیشتر از خودت به فکر دیگران باش

دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم از کجا شروع کنم از کجا خودمو تغییر بدم چطوری...

وااای نگو دلم خونه دلم خونه جوون فک میکنه سیگار میکشه و معتاده خیلی باحال شده و گنگه بی حیایی شده مد ...

منم وقتی به این چیزا فکر میکنم بیشتر برای خودکشی تشویق میشم🚶

ولی خودکشی کار خوبی نیست 🥲

به این فکر کن که هنوز محدود آدمای خوبی تو این دنیا هستن که این چیزا رو میبینن درد میکشن ولی تحمل میکنن

دیگه نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم از کجا شروع کنم از کجا خودمو تغییر بدم چطوری...

از آخرین چیزی که ناراحتت کرده شروع کن و قدم به قدم و ذره ذره خودت و بازسازی کن

یادت باشه هیچوقت آرامشت اولویتش رو برات از دست نده 

تغییرات بزرگ در آینده از همین لحظه شروع میشن