الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه بابا بلاگرای اینستا رو میگم بیشترکلا مردمی که تولید محتوا میکنن و چرت میگن...
میبینی... ادمو چطور مریض میکنن ، خودشون مریض شدن میخوان بقیه هم مریض بشن مردم عقده ای شدن همه به فکر خودشونن از خودم متنفرم یعنی منم مث اونا دارم میشم... من میترسم از آینده ای که تو انتظارمه هوف
میبینی... ادمو چطور مریض میکنن ، خودشون مریض شدن میخوان بقیه هم مریض بشن مردم عقده ای شدن همه به فکر ...
افرین دقیقا اگه خودشون مشکلی دارن میخوان به همه نسبت ش بدن ، طرف مثلاً با زنش مشکل داره میاد میگه زنای ایرانی فلانن ...عملی ن ، زشتن باید پول خرج شون کنی خوشگل شن
شیش کیلو آرایش رو صورتشو نه آخرشم با هزار تا عمل...
دخترای روس خوبن نازن نچرالن ...
انگار دخترای خارجی عاشق چشم و ابروی مردای زیبای ایرانی ین😒
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
چون تو به این زندگی لعنتی برتری داری و اگه تو بخوای کم بیاری برتریت و از دست میدی و از بین میری
عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
همینجوری بمون فقط زیاد راجب زندگی و ادما فکر نکن زیاد بهشون اهمیت نده راهتو ادامه بده امیدوارم همینج ...
تو هرچیزی زیاد غرق بشی به پوچی میرسی
باید یه هدفی که انتخاب کنی که حسابی عاشقش باشی
اونوقت انگیزه و امید و تلاش داری تا بهش برسی
حتی اگه سخت هم بگذره بابت نتیجش خوشحالی
اکثر مردم حالشون خوب نیست چون هیچ برنامه و هدف
مفیدی تو زندگی ندارن که دنبالش برن
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)