2777
2789
عنوان

کافه شب 🍂☕

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 119 پست
یه چیزش کم بود یه موزیک قشنگ...

بی کلام ترجیحا🥺

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم امضاتون شاعرانه ست قطعات ادبی اینجوری ندارید

کافه را دوست دارم 

چشم در چشم در آن فضای تاریک کافه غرق چشمان آبی تو باشم چشم‌هایت برایم پر از طراوت زندگیست 

پر از امید به زیستن من از همان شبی تو را دوست دارم 

که در عروسی فامیل در آن کت شلوار طوسی رنگ و یه جفت چشم بلوری به چشم‌هایم تلقی کرد 

نتوانستم زیاد ببینم

دوستت دارم ای محال‌ترین آرزوی من

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤
یه چیزش کم بود یه موزیک قشنگ...

از اعضا)

و مهمترین چیزی ک راجب این کافه دوست خواهم داشت سپری شبم با توعه 

ن از پشت ی صفحه مسخره ک بارها دلم خواسته بشکونمش و بکشمت بیرون ازش

من حتی از مهاجرت بیشتر دلم میخواد شده برای یبار از نزدیک ببینمت

[برای رسیدن ب خواستم و هدفم ی صلوات می‌فرستی ؟]  "جِی" برای واقعی بودن زیادی خوشگله. . .!

من آخه تو یه شهر خیلی کوچیکم درواقع روستاست اصلا کافه نداره داشته باشه هم بازم بد میدونن کافه رفتن ر ...

اتفاقا  محله ما پر از کافه است از مدرسه که میومدیم بیرون دخترا دست دوست پسراشون می‌رفتن کافه اما من نداشتم شاید یکی از حسرت‌های عمیق زندگیم بود اما خب تموم شد فقط امید دارم تو دوران دانشجویی بتونم یه چنین عشقی رو تجربه بکنم

❤اللهم عجل لولیک الفرج ❤