2777
2789
عنوان

کافه شب 🍂☕

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 119 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون پیشنهاد میکنم عضوی از ما بشید هرچند شما الانم به نظر من آرمی هستید))

فقط یه چیزی عزیزم تلاش کن تا خودت بدرخشی و ستاره بشی تا اینکه به درخشش دیگران نگاه کنی آرمی بودن خوبه اما زیاده روی نکن به خودت باور داشته باش تو هم یه ستاره درخشانی 

بله حتما عزیزم همین الانم عضوتون هستم تاپیکهاتونو دنبال میکنم

خیلی بهتون تبریک میگم 

ما این مواقع میگیم 💜i Purple you

همون عاشقتم با زبان این خانواده

جدی؟ چقدر عالی خیلی خوشحال شدم

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

فقط یه چیزی عزیزم تلاش کن تا خودت بدرخشی و ستاره بشی تا اینکه به درخشش دیگران نگاه کنی آرمی بودن خوب ...

ازتون خیلی ممنونم 

قطعا همینطوره 

این گروه بهم کمک کرد تا تلاش کنم. حالم خوب بشه و هدف داشته باشم 

منم با تمام وجودم تلاش میکنم که با الگوبرداری درست و انتخاب هدفای درست یه روزی درخشان تر از اون ها باشم

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

خوشحالم واقعا برات بجای وقت تلف کردن و فن بودن الکی تلاش کردی آفرین 👏👏👏

لیدر بی تی اس یه جمله داره که میگه از ما برای دوست داشتن و موفقیت خودتون استفاده کنید 

اونا همیشه با حرفا و کاراشون به ما یاد دادن که باید تلاش کنیم و خسته نشیم تا یه روزی موفق تر از اونها باشیم 

ولی متاسفانه جامعه ما همیشه دید اشتباهی به این گروه دارن 

ولی حقیقتا اونا همیشه بهمون امید دادن

ممنونم💜

다 괜찮아질 거야, 다 괜찮아질 거야

لیدر بی تی اس یه جمله داره که میگه از ما برای دوست داشتن و موفقیت خودتون استفاده کنید اونا همیشه با ...

خداروشکر عزییییزم منم خوشحالم که در جهت پیشرفت استفاده میکنی نه تلف وقت موفق باشید 💐🥰